Emma Heesters geeft showtje weg op MTV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters won bijna een jaar geleden als allereerste Nederlander de MTV Push Award. Een echte ‘beloning’ kreeg ze door corona nog niet. Afgelopen week mocht ze eindelijk haar showtje weggeven…

MTV Push is ingesteld om veelbelovende jonge artiesten in het zonnetje te zetten. Hoewel Emma Heesters tegenwoordig een gevestigde naam is in de hitlijsten, was ze dat vorig jaar nog niet zo. Toch heeft het een jaar geduurd voor Emma eindelijk iets met haar MTV Push Award mocht doen.

Lees ook: TikTok Tuesday met o.a. Emma Heesters!

Emma Heesters op MTV Push

Presentator Kay Nambiar bezocht Emma Heesters op een boot in Amsterdam. Daar mocht ze ook haar MTV Push Award ‘cadeautje’ eindelijk uitpakken: een optreden op het water, compleet met ondergaande zon op de achtergrond. In onderstaand filmpje zie je hoe Emma het allemaal beleefd heeft. Die Nederlandse doorbraak is er sinds haar award van vorig jaar gekomen. Op naar internationale bekendheid!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten