Emma Heesters geeft showtje weg op MTV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters won bijna een jaar geleden als allereerste Nederlander de MTV Push Award. Een echte ‘beloning’ kreeg ze door corona nog niet. Afgelopen week mocht ze eindelijk haar showtje weggeven…

MTV Push is ingesteld om veelbelovende jonge artiesten in het zonnetje te zetten. Hoewel Emma Heesters tegenwoordig een gevestigde naam is in de hitlijsten, was ze dat vorig jaar nog niet zo. Toch heeft het een jaar geduurd voor Emma eindelijk iets met haar MTV Push Award mocht doen.

Lees ook: TikTok Tuesday met o.a. Emma Heesters!

Emma Heesters op MTV Push

Presentator Kay Nambiar bezocht Emma Heesters op een boot in Amsterdam. Daar mocht ze ook haar MTV Push Award ‘cadeautje’ eindelijk uitpakken: een optreden op het water, compleet met ondergaande zon op de achtergrond. In onderstaand filmpje zie je hoe Emma het allemaal beleefd heeft. Die Nederlandse doorbraak is er sinds haar award van vorig jaar gekomen. Op naar internationale bekendheid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...