Emma Heesters daagt volgers uit met foto van kinderachtig dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel mensen kijken naar Emma Heesters en denken: ‘dat kan ik ook.’ Emma daagt haar volgers uit om die uitspraak eens waar te maken met deze foto.

Emma Heesters is een echt multi-talent. Zo kan ze namelijk niet alleen heel goed zingen en leuk poseren op de foto. Ze kan ook nog eens heel erg goed dansen. Dat zie je wel in haar ontzettend spannende en verleidelijke videoclips, waar ze de meest exotische pasjes laat zien. Toch zijn er mensen die denken dat ze Emma kunnen evenaren als het om dansen gaat. En daarom daagt Emma haar volgers met haar nieuwste foto eens ouderwets uit. Als je denkt dat je beter kan dansen dan Emma, laat het dan maar zien. De resultaten zijn natuurlijk erg vermakelijk.

Lees ook: Emma Heesters wordt opgeroepen voor The Streamers in deze briljante video
De verleidelijke danspasjes van Emma Heesters

Nu is het dansje van Emma natuurlijk speciaal bedoeld om na te kunnen doen. Het zit dus niet zo vol met de verleidelijk pasjes die Emma normaal gesproken altijd laat zien. Toch is dit dansje aantrekkelijk genoeg. Dat komt voornamelijk door de prachtige outfit van Emma, die zelfs met deze kinderachtige pasjes de zangeres nog steeds naar een hoger niveau tilt. Emma ziet er ongelooflijk goed uit in haar video.

Will the real Emma Heesters please stand up?

En dan is het tijd aan haar volgers om te laten zien wat ze in huis hebben. Emma upload de leukste inzendingen ook naar haar eigen social media, zodat de mensen thuis kunnen zien hoe iedereen het er vanaf gebracht heeft. En de resultaten variëren van bizar goed, tot lachwekkend. Emma zet zo haar eigen versie van X-Factor op, waarbij iedereen een gooi krijgt naar zijn 5 seconds of fame.

Hoe goed ben jij in de Emma Heesters challenge?

Als je zelf nog een poging wilt wagen in het dansje van Emma Heesters, dan heb je geluk. Hieronder kan je het voorbeeld nog een keertje goed in je opnemen. Misschien dat jij na het zien van deze video straks wel net zo verleidelijk danst als Emma. En als je geluk hebt dan plaatst ze ook jouw video op haar Instagram. Dan kan iedereen zien hoe hard je jouw best gedaan hebt. Maar ook als je niet mee wilt doen aan Emma haar uitdaging is de video stiekem best leuk om naar te kijken. Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan naar een dansende Emma Heesters kijken?

Emma moedigt iedereen aan mee te doen met dansen

Of je nu wel of niet goed kan dansen, Emma vindt je sowieso al een kanjer dat je het geprobeerd hebt. Ze moedigt dan ook iedereen aan om haar, wellicht een beetje kinderachtige, dansje uit proberen en lekker mee te doen met de trend. Emma verspreid zo een beetje vrolijkheid tijdens de donkere en koude winterdagen. En daar kan je de beeldschone blondine alleen maar dankbaar voor zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.