Emma Heesters blaast volgers omver met nieuwe foto!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters weet goed hoe ze haar volgers moet verassen. Bijvoorbeeld met haar adembenemende nieuwe foto!

Zangeres Emma Heesters behoort tot een van de mooiste vrouwen in de Nederlandse mediawereld. Het is daarom altijd een feestje als de prachtige blondine een nieuwe foto de wereld in gooit. Vanwege haar grote portie aan zangtalent mocht Emma aansluiten bij de jury van het Junior Songfestival. Daar blies ze iedereen omver met haar spectaculaire outfit. Emma weet namelijk van elk moment een feestje te maken met haar verleidelijke kledingkeuzes.

Lees ook: Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Junior Songfestival (@jrsongfestival)

Emma schittert in glitterpak

Zelfs als ze een wedstrijdmoet jureren weet Emma er op haar allerbest uit te zien. De zangeres koos ervoor om het programma door te brengen in een adembenemend glitterpak. Emma straalt normaal al helemaal, maar door haar nieuwe look leek het bijna alsof ze licht gaf. Emma wil graag van haar onschuldige imago af, maar dat kon niet helemaal vanwege het programma waar ze in zat. Toch wist de aantrekkelijke zangeres haar outfit redelijk onthullend te maken, zonder dat het ordinair werd. Leuk natuurlijk voor alle papa’s die thuis verplicht mee moesten kijken naar het Junior Songfestival. Zelfs in situaties als dit weet Emma het beste in haar uiterlijk naar boven te halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Vandaag is rood…de kleur van Emma Heesters

Het is niet de eerste keer in korte tijd dat Emma goed weet te scoren met haar kledingkeuze. Vorige week wist ze nog flink de aandacht te trekken in haar verleidelijke rode jurkje. Rood staat Emma fenomenaal. Haar jurkje is dan ook een gegarandeerde eye-catcher. In haar rode jurkje wenste ze iedereen een vrolijke maandag. En dat werd absoluut gewaardeerd aan het begin van de zware werkweek. Het zou leuk zijn als Emma deze trend door zet en aan het begin van elke nieuwe week haar volgers verrast met een spectaculaire nieuwe outfit. Daar wordt iedereen namelijk een stuk gelukkiger van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma komt altijd goed voor de dag

Het maakt trouwens niet zoveel uit welke dag van de week het is, Emma weet zich namelijk altijd extreem charmant te presenteren. Of ze nu verschijnt in een glitterpak, haar meest verleidelijke rode jurk uit de kast heeft getrokken of een wat onschuldiger girl next door jurkje aantrekt, Emma kan het allemaal hebben. Sterker nog, Emma maakt elk kledingstuk wat ze draagt verleidelijk. Dat is de kracht van de prachtige blondine met de gouden stem. Nu helpt het al een hoop dat Emma natuurlijk een beeldschone dame is, kleding of geen kleding. Dus alles wat ze om haar lijf drapeert is automatisch een verleidelijk kledingstuk. Dat maakt van Emma gelijk een van de prachtigste vrouwen van Nederland!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.