Eiza Gonzalez is Catwoman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eiza Gonzalez Halloween

Voor zo’n strak pakje heb je lef én een goddelijk lichaam nodig!

Hoe is het mogelijk om cameraschuw te zijn als je in zo’n kostuum rondloopt?! Eiza Gonzalez ging tijdens een van de ‘eerste’ celebrity-Halloweenfeestjes dit jaar voor een klassieker op kostuumgebied: Catwoman!

Je hebt ’n beetje lef nodig als je van plan bent die iconische superstrakke leren bodysuit aan te doen. Ohja, en je hebt er ook een goddelijk lijf voor nodig! Met dat lijf zit het in Eiza’s geval goed. Met die portie lef? Ze ging duidelijk liever niet op de foto! In het openbaar rondlopen terwijl élke contour van élk lichaamsdeel te zien is was gelukkig geen probleem voor de actrice!

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten