Eiza Gonzalez is Catwoman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eiza Gonzalez Halloween

Voor zo’n strak pakje heb je lef én een goddelijk nodig!

Hoe is het mogelijk om cameraschuw te zijn als je in zo’n kostuum rondloopt?! Eiza Gonzalez ging tijdens een van de ‘eerste’ celebrity-Halloweenfeestjes dit jaar voor een klassieker op kostuumgebied: Catwoman!

Je hebt ’n beetje lef nodig als je van plan bent die iconische superstrakke leren bodysuit aan te doen. Ohja, en je hebt er ook een goddelijk lijf voor nodig! Met dat lijf zit het in Eiza’s geval goed. Met die portie lef? Ze ging duidelijk liever niet op de foto! In het openbaar rondlopen terwijl élke contour van élk lichaamsdeel te zien is was gelukkig geen probleem voor de actrice!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.