Eiza Gonzalez is Catwoman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eiza Gonzalez Halloween

Voor zo’n strak pakje heb je lef én een goddelijk lichaam nodig!

Hoe is het mogelijk om cameraschuw te zijn als je in zo’n kostuum rondloopt?! Eiza Gonzalez ging tijdens een van de ‘eerste’ celebrity-Halloweenfeestjes dit jaar voor een klassieker op kostuumgebied: Catwoman!

Je hebt ’n beetje lef nodig als je van plan bent die iconische superstrakke leren bodysuit aan te doen. Ohja, en je hebt er ook een goddelijk lijf voor nodig! Met dat lijf zit het in Eiza’s geval goed. Met die portie lef? Ze ging duidelijk liever niet op de foto! In het openbaar rondlopen terwijl élke contour van élk lichaamsdeel te zien is was gelukkig geen probleem voor de actrice!

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!

Gerelateerde berichten