Doomsday Drenthe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo’n tien jaar geleden kwam de film ‘2012’ uit. Deze film deed een poging om het einde der tijden in beeld te brengen. De film was gebaseerd op de voorspelling van de Maya’s. Deze oude beschavingen had een ongelofelijk accurate kennis van de sterren en zij dachten te kunnen voorspellen wanneer bepaalde cyclussen van tijd zouden beginnen en eindigen. Zoals geldt voor alles wat er in de wereld wordt geroepen, zijn er altijd wel gelovigen te vinden. Maar wie had verwacht dat een van deze gelovigen zou wonen in ons eigen Drenthe, en zich al jarenlang aan het voorbereiden was? In Drenthe, waar nota bene gister een stelletje bronstige boeren hebben geprotesteerd bij het provinciehuis.

Geen zwemles, wel zuiples

Het grote verschil tussen de film en de familie is dat het ene écht gebeurd is en het andere gewoon verzonnen is, wat het tegelijkertijd ook zo schrijnend maakt. Al jarenlang schijnt het gezin aan het ‘wachten’ te zijn geweest op het einde der tijden in de kelder van hun boerderij. Het gezin bestond uit een vader en zes kinderen, waarvan sommige nog nooit andere kinderen hadden gezien. Een daarvan was zelfs al negen jaar niet buiten geweest. Nu dus wel, en dat was meteen het moment dat de jongen zichzelf meldde bij een kroeg om alarm te slaan. Volgens de kroegbaas die hem heeft gesproken kwam hij verward en verwilderd over. De jongen, die de oudste van de zes kinderen zou zijn, bleek ook wel een biertje te lusten. Zo vertelde de kroegbaas dat de verwilderde jongen vijf pils had besteld, en ze achter elkaar naar binnen had gewerkt. Deze jongen is volgens de geruchten nooit naar school geweest, maar desondanks denken wij wel dat hij een goede partner zou zijn geweest voor een potje Beerpong.

Wat als

Het is natuurlijk een bizar en verschrikkelijk verhaal, maar je kunt er niks aandoen dat je jezelf de vraag gaat stellen “wat zou ik doen?”. Wat nou als wij negen jaar lang in een kelder zouden zitten. Hoe zouden we onszelf dan vermaken? Met negen jaar heb je zelfs meer dan genoeg tijd om alle seizoenen van Goede Tijden, Slechte Tijden terug te zien en te kijken hoe het zwarte haar van Ludo Sanders langzaam transformeert in een schamel, klein dosje grijze prut. Een halve catwalk aan mokkels zou ook voorbij komen. Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Aukje van Ginneken en Lieke van Lexmond. Zomaar een greep uit de namen die hebben meegespeeld in Nederlands bekendste serie. Wat dat betreft hebben we aan vrouwelijk schoon in ons kikkerlandje geen tekort. Genoeg om in negen jaar tijd nog eens goed naar te kijken!

https://www.instagram.com/p/BtN28SoFO5w/
https://www.instagram.com/p/Bfd8DwFHwcS/
https://www.instagram.com/p/BsBJdoZnbOm/
View this post on Instagram

Er is allemaal zon in het park.

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on

Laatste nieuws

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Gerelateerde berichten