Eerlijke Sylvie Meis volgepompt op opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eerlijkheid duurt het langst, weet ook Sylvie Meis. De presentatrice en influencer laat vol trots haar goedgevulde gezicht zien!

Sylvie Meis heeft eerder al bekend wel eens fillers te gebruiken, zoals de meeste mensen wel verwacht hadden. Op haar Instagram had ze dit bekend gemaakt. De presentatrice gebruikt de zogenoemde ‘gelfillers’. Een lange tijd heeft Sylvie ontkent fillers te gebruiken, maar dat heeft ze inmiddels opgegeven. Toch plaatst ze een opvallend bericht op Instagram, waarmee ze eigenlijk haar fillergebruik weer tegenspreekt. Ze zet namelijk bij de foto; ”Beauty is how you feel on the inside and it reflects in your appearance”.

Sylvie is trots op fillers

Als schoonheid van binnen zit, waarom gebruikt Sylvie dan toch die fillers? Het spreekt elkaar flink tegen, maar haar volgers reageren gelukkig positief; ”Wat een mooi mens!”, ”Wauw hoe mooi kan je zijn”, ”Mooi gezegd”, ”Bin ganz deiner meinung”, wat Duits is voor: ‘ik ben het er helemaal mee eens‘. Haar volgers lijken zich dus niks aan te trekken van de tegenstellende woorden van de presentatrice. Haar volgers houden van haar en dat is terug te zien in de reacties. Er zijn veel Duitse reacties te zien, omdat Sylvie nog steeds in Duitsland woont en werkt, en daar veel fans heeft. Eén van Sylvies tv-programmas is de Duitse versie van ‘Love Island’, die razend populair is in het land en dus gepresenteerd wordt door onze eigen Sylvie Meis.

Lees ook: Foto: piepkleine Sylvie Meis verdwijnt bijna in enorm kledingstuk

Sylvie Meis spreekt zich uit over Internationale Vrouwendag

Onlangs was het natuurlijk Internationale Vrouwendag. Één van de mooiste dagen van het jaar! Sylvie Meis kon natuurlijk niet achterblijven, ook zij moest zich uitspreken over deze wel heel bijzondere dag. Dit doet ze via een bericht op Instagram; ”Celebrating all the women out there – support, empower and love each other! Happy Women’s Day!”. Ook Sylvie is dus duidelijk trots om vrouw te zijn, vooral op deze dag. Ze spreekt zich net zoals elke andere vrouw uit over dat vrouwen sterk zijn, en dat ze elkaar moeten steunen. Ook veel vrouwen zijn nog niet tevreden; ze spraken zich vooral uit over de ongelijkheden die nog steeds spelen tussen man & vrouw. Sylvie hield het kort, met een zinnetje waarin ze de vrouwen een fijne dag wenst.

Sylvie trekt de losse kleren uit de kast

Onlangs deelde Sylvie Meis een foto waarin ze in haar comfortabele outfit te zien was. Hoe ze zich op haar gemakt voelt. Zo zegt ze ook bij de foto; ”On Sundays, we wear our cozy outfits”.  En dat is te zien, want Sylvie heeft haar fijne comfortabele outfit aangetrokken. En nog ziet de actrice, presentatrice en zelfs model er beeldschoon uit. Maar helaas voor de mannen, Sylvie is getrouwd en zielsgelukkig met haar man Niclas Castello. Deze Niclas is een Duitse kunstenaar, en sinds vorig jaar getrouwd met Sylvie Meis. De beste man heeft geluk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!