Eenzame Annette Gerritsen toont dat ze onmisbaar is tijdens Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annette Gerritsen is een lichtpuntje in de studio van de NOS. Ze maakt zichzelf onmisbaar achter de schermen. 

Annette is als enige vrouw in het analyseteam van de NOS wel een beetje eenzaam. Maar haar aanwezigheid maakt wel gelijk duidelijk dat ze extreem onmisbaar is tijdens de Olympische Spelen. Voor de kijker is Annette namelijk een lichtpuntje tijdens de analyses van de NOS. Tijdens de schaatsanalyses wil je natuurlijk ook wat moois hebben om naar te kijken. Annette zorgt daarvoor. Zij is tussen alle stoffige mannen een aangename verschijning. Dankzij Annette zijn de schaats analyses van de NOS nog een stukje extra leuk om naar te kijken.

Lees ook: Jutta Leerdam beleeft wildste fantasie op stralende foto
Annette valt extra goed op tussen alle mannen

In de NOS-studio valt Annette nog even extra goed op tussen alle mannen. Haar aanwezigheid zorgt ervoor dat de uitzendingen niet alleen informatief zijn, maar ook nog eens erg aantrekkelijk worden om naar te kijken. Voor Annette zet je gewoon de televisie aan. Daar wil je naar kijken. Het is dus een goede zet van de NOS om haar toe te voegen aan het analyseteam voor de Olympische Spelen. Op die manier weten ze namelijk zeker dat de uitzendingen goed bekeken gaan worden.

Annette schittert naast het ijs op bijzondere foto

Niet alleen in de studio, maar ook op locatie ziet Annette er natuurlijk enorm goed uit. Daar mag ze zich ook iets vrijer kleden dan in de strakke omgeving van de studio. En dus besluit Annette om een leuk glitterpakje aan te trekken voor de foto. Daardoor schittert de presentatrice nog meer dan dat ze al deed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.