Eenzame Annette Gerritsen toont dat ze onmisbaar is tijdens Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annette Gerritsen is een lichtpuntje in de studio van de NOS. Ze maakt zichzelf onmisbaar achter de schermen. 

Annette is als enige vrouw in het analyseteam van de NOS wel een beetje eenzaam. Maar haar aanwezigheid maakt wel gelijk duidelijk dat ze extreem onmisbaar is tijdens de Olympische Spelen. Voor de kijker is Annette namelijk een lichtpuntje tijdens de analyses van de NOS. Tijdens de schaatsanalyses wil je natuurlijk ook wat moois hebben om naar te kijken. Annette zorgt daarvoor. Zij is tussen alle stoffige mannen een aangename verschijning. Dankzij Annette zijn de schaats analyses van de NOS nog een stukje extra leuk om naar te kijken.

Lees ook: Jutta Leerdam beleeft wildste fantasie op stralende foto
Annette valt extra goed op tussen alle mannen

In de NOS-studio valt Annette nog even extra goed op tussen alle mannen. Haar aanwezigheid zorgt ervoor dat de uitzendingen niet alleen informatief zijn, maar ook nog eens erg aantrekkelijk worden om naar te kijken. Voor Annette zet je gewoon de televisie aan. Daar wil je naar kijken. Het is dus een goede zet van de NOS om haar toe te voegen aan het analyseteam voor de Olympische Spelen. Op die manier weten ze namelijk zeker dat de uitzendingen goed bekeken gaan worden.

Annette schittert naast het ijs op bijzondere foto

Niet alleen in de studio, maar ook op locatie ziet Annette er natuurlijk enorm goed uit. Daar mag ze zich ook iets vrijer kleden dan in de strakke omgeving van de studio. En dus besluit Annette om een leuk glitterpakje aan te trekken voor de foto. Daardoor schittert de presentatrice nog meer dan dat ze al deed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?