Eenzame Annette Gerritsen toont dat ze onmisbaar is tijdens Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annette Gerritsen is een lichtpuntje in de studio van de NOS. Ze maakt zichzelf onmisbaar achter de schermen. 

Annette is als enige vrouw in het analyseteam van de NOS wel een beetje eenzaam. Maar haar aanwezigheid maakt wel gelijk duidelijk dat ze extreem onmisbaar is tijdens de Olympische Spelen. Voor de kijker is Annette namelijk een lichtpuntje tijdens de analyses van de NOS. Tijdens de schaatsanalyses wil je natuurlijk ook wat moois hebben om naar te kijken. Annette zorgt daarvoor. Zij is tussen alle stoffige mannen een aangename verschijning. Dankzij Annette zijn de schaats analyses van de NOS nog een stukje extra leuk om naar te kijken.

Lees ook: Jutta Leerdam beleeft wildste fantasie op stralende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annettegerrit (@annettegerrit)

Annette valt extra goed op tussen alle mannen

In de NOS-studio valt Annette nog even extra goed op tussen alle mannen. Haar aanwezigheid zorgt ervoor dat de uitzendingen niet alleen informatief zijn, maar ook nog eens erg aantrekkelijk worden om naar te kijken. Voor Annette zet je gewoon de televisie aan. Daar wil je naar kijken. Het is dus een goede zet van de NOS om haar toe te voegen aan het analyseteam voor de Olympische Spelen. Op die manier weten ze namelijk zeker dat de uitzendingen goed bekeken gaan worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annettegerrit (@annettegerrit)

Annette schittert naast het ijs op bijzondere foto

Niet alleen in de studio, maar ook op locatie ziet Annette er natuurlijk enorm goed uit. Daar mag ze zich ook iets vrijer kleden dan in de strakke omgeving van de studio. En dus besluit Annette om een leuk glitterpakje aan te trekken voor de foto. Daardoor schittert de presentatrice nog meer dan dat ze al deed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annettegerrit (@annettegerrit)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.