Jutta Leerdam beleeft wildste fantasie op stralende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam beleeft haar allereerste Olympische Spelen ooit. En dat maakt de knappe schaatsster enorm blij natuurlijk.

De meest knappe schaatsster van Nederland, Jutta Leerdam, is voor het eerst in haar leven op de Olympische Spelen aanwezig. En daar kijkt ze haar ogen uit. Jutta vermaakt zich uitstekend op de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Ze maakt aan de lopende band leuke filmpjes en mooie foto’s van haar tijd op de Spelen. Met haar volgers deelt ze haar enthousiasme.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt foto met schokkend nieuws: ‘niet kaal’

Jutta beleeft een feestje tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen

Zoals je kan zien geniet Jutta met volle teugen van haar tijd op de Olympische Spelen. Het zijn de eerste Spelen die ze meemaakt, dus ze kijkt continu haar ogen uit. En alles wat Jutta dan meemaakt deelt ze gelijk met haar volgers. Die genieten van alle momenten die Jutta beleeft.

Tussen de bedrijven door moet er natuurlijk wel getraind worden

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, zo’n openingsceremonie, maar als Jutta straks geen medailles binnen haalt, dan was het allemaal voor niks. Dus blijft ze tussendoor flink trainen om ervoor te zorgen dat ze straks het goud in de wacht sleept op het ijs. Jutta haar winnaarsmentaliteit is wat haar de winst op gaat leveren tijdens deze Olympische Spelen.

Jutta maakt tijdens wachten leuke foto’s op de tribune

Jutta zal tijdens de Olympische Spelen veel moeten wachten tot ze eindelijk aan de beurt is om haar kunsten te vertonen. Jutta vindt dat nog wel lastig. Want hoe kom je de tijd door als je alsmaar moet wachten? Jutta heeft daar wel het antwoord op gevonden. Die maakt haar tijd vol met het maken van leuke foto’s en video’s vanaf de tribune. En die deelt ze gelukkig allemaal met haar volgers, zodat die met volle teugen kunnen meegenieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.