Echte mannen spelen Mario Kart Tour

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Mario Kart Tour

Vergeet Formule 1, vergeet Forza Motorsport, vergeet dat USB-stuurtje met feedback: DIT is waar de echte prijzen verdeeld worden. En het is nog gratis ook!

Slipstart

Eigenlijk zou Mario Kart Tour pas in 2020 uitkomen. Toch besloot Nintendo om de gratis game voor je smartphone gewoon vandaag al op de app store te gooien! Daar was niet alleen de wereld, maar ook Nintendo zelf nog niet helemaal klaar voor. Noem het een valse start: miljoenen mensen over de hele wereld wilden allemaal tegelijk de gloednieuwe Mario Kart checken, maar de servers bleken totaal niet toereikend. Op dit moment zit iedereen dus nog naar een foutmelding te staren, maar we verwachten dat we later vandaag met z’n allen aan de slag kunnen met de game!

Smartphone en duim

Wat Mario Kart Tour zo’n goede deal maakt is dat je er geen dure Nintendo-console voor hoeft te kopen. Je hebt alleen een smartphone en een duim nodig. Een andere vinger mag natuurlijk ook. Feit blijft dat je de game met één hand kan spelen. Denk aan de mogelijkheden: Mario Kart in bed, op de wc, tijdens het ontbijt, tijdens college, tijdens je werk, onderweg (nee, niet terwijl je zelf rijdt, i****t). Weg met Formule 1-games, weg met Forza, f*****r dat dure USB-stuurtje met sportief pookje ook maar meteen het huis uit. Echte mannen spelen Mario Kart, en doen dat met trots! Het schijnt dat je binnenkort ook je vrienden uit kunt dagen voor een online potje. Inzet: eeuwige roem. Wie doet er mee?

Addertje onder het gras

Als iets te mooi om waar te zijn lijkt, is het dat meestal ook. Die vlieger gaat helaas op voor Mario Kart Tour. Zoals bij elke mobile game zit ook deze ramvol met microtransacties: kleine dingetjes die je voor echt geld aan kan schaffen om je Mario Kart-leven makkelijker te maken. Je zult vaak in verleiding worden gebracht om je creditcard te pakken, vooral als je voor de zoveelste keer op het nippertje tweede bent geworden achter een gast die duidelijk bakken met geld uitgegeven heeft. Freemium games blijven op die manier ‘gevaarlijk’ voor bepaalde mensen. Erg leuk als je wat extra te besteden hebt, maar minder goed voor de sloebers en gokverslaafden onder ons. Ga daarom verstandig om met je road rage: het voelt uiteindelijk beter om zónder al die extraatjes te winnen. Alsof je Max Verstappen in je Fiat Punto voorbij zoeft!

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...