Duik het bed in met Milou van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Bastiaan van Boer Zoekt Vrouw heeft haar moment of fame bij het programma over plattelandsliefde vakkundig weten te verlengen. De danseres is tegenwoordig vlogster, maar ook Insta-influencer! Zo nodigt ze je uit haar bed in te duiken – mét korting!

Tussen het aardappels poten en uien rapen door staat Milou van Boer Zoekt Vrouw met haar vlogcamera in de hand. Dat is niet alleen haar volgers opgevallen, maar ook de ‘grote’ bedrijven beginnen inmiddels de waarde van het merk Milou Martina in te zien. De blondine is nu dus officieel ook influencer!

Lees ook: Zó vieren Boerin Annemiek en Milou ‘dag van de Boerin’

Milou van BZV heeft een verleidelijk voorstel

Haar eerste ‘klus’: een boxspring bed aan de man brengen. Ze nodigt je uit haar bed eens te proberen! Mét korting! Want wat is een influencer zonder persoonlijke kortingscode? Ga jij op haar uitnodiging in? Als ze die Bastiaan het matras af zou kiepen zouden we er serieus over nadenken…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.