Duik het bed in met Milou van Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Bastiaan van Boer Zoekt Vrouw heeft haar moment of fame bij het programma over plattelandsliefde vakkundig weten te verlengen. De danseres is tegenwoordig vlogster, maar ook Insta-influencer! Zo nodigt ze je uit haar bed in te duiken – mét korting!

Tussen het aardappels poten en uien rapen door staat Milou van Boer Zoekt Vrouw met haar vlogcamera in de hand. Dat is niet alleen haar volgers opgevallen, maar ook de ‘grote’ bedrijven beginnen inmiddels de waarde van het merk Milou Martina in te zien. De blondine is nu dus officieel ook influencer!

Lees ook: Zó vieren Boerin Annemiek en Milou ‘dag van de Boerin’

Milou van BZV heeft een verleidelijk voorstel

Haar eerste ‘klus’: een boxspring bed aan de man brengen. Ze nodigt je uit haar bed eens te proberen! Mét korting! Want wat is een influencer zonder persoonlijke kortingscode? Ga jij op haar uitnodiging in? Als ze die Bastiaan het matras af zou kiepen zouden we er serieus over nadenken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten