Droom van elke F1-fan: Jo van Egmond en Sylvana IJsselmuiden geven privéles

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

F1-fans zijn door het dolle heen: vanaf nu kunnen ze zich intensief laten begeleiden door beeldschone kenners Sylvana IJsselmuiden en Jo van Egmond!

Radio 538 heeft een hele goede manier gevonden om nieuwe mannelijke fans enthousiast te maken voor het komende Formule 1-seizoen. Ze schakelen hun eigen superfan Jo van Egmond en F1-kenner Sylvana IJsselmuiden in om alles haarfijn uit te leggen…

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden vreest celstraf na online misdaad

Sylvana IJsselmuiden houdt je op de hoogte

Sylvana IJsselmuiden volgt de Formule 1 al jaren, en weet dus alles over auto’s, coureurs en rondjes rijden. Stuk voor stuk weet ze alle figuren uit de racewereld te benoemen en ze is ook op de hoogte van waar ze allemaal mee bezig zijn. Dit doet de presentatrice en Dumpert-hostess bij de Autobahn F1 Show in opdracht van het online magazine Autobahn. Maar de blondine heeft blijkbaar zó veel kennis in dat knappe koppie zitten, dat ze vanaf nu ook onderwijzeres gaat spelen. Ze leert iedereen die nog een beginneling is in de wereld van de Formule 1 de fijne kneepjes. Syl doet dit niet moederziel alleen: in F1-fan en 538-dj Jo van Egmond vond ze een perfecte partner. Op die manier kunnen luisteraars twee van hun grootste passies combineren; formule 1 en mooie vrouwen. Van deze twee goed ingelezen dames nemen we werkelijke alles aan! 

Sylvana weet veel van mannen-dingen af

Mede door haar F1-enthousiasme en jaren ervaring als echte expert hebben we er alle vertrouwen in dat haar nieuwe rolletje als lerares helemaal gaat lukken. Voor menig man is Syl, die nog single is, een droomvrouw. Dat komt mede door haar interesse en enthousiasme en begrip voor mannelijk vertier. Sylvana kan nét zo hard genieten van een ronkende motor, slecht internetfilmpje of vieze grap als je maten in de kroeg. Dit soort vrouwen kom je niet vaak tegen!

Sylvana gaat graag de diepte in, maar niet alleen

Het verdelen van de vragen tussen haar en collega F1-fanaat/fan Jo van Egmond lijkt al goed te gaan gelukkig. Dat ondanks dat ze wel erg van praten houdt, die Sylvana. De expert staat dan ook bekend om haar openheid over haar persoonlijke leven en praat graag uren in detail over alles wat ze leuk vindt. Tijdens de eerste paar afleveringen werd wel duidelijk dat ze haar collega’s ook aan het bod laat. Er zijn immers meerdere mensen die van de motorsport houden en uitgenodigd worden door de host Klaas van Eerden. We hopen dat dit niet de laatste podcast is waar Sylvana voor gaat zitten! Want zelfs als je haar niet ziet, is het verdomd moeilijk om niet aan haar lippen te hangen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?