Dré ruilt überMILF in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De geruchtenmachine over de relatie van André Hazes en Monique Westenberg draaide afgelopen weken overuren. Maar nu is het verlossende woord eruit. André heeft een nieuwe oogappel.

Met bloed, zweet en tranen bevestigt André dat hij en Monique inderdaad uit elkaar zijn gegaan. Eerder namen ze al korte pauzes, maar als een verslaafde die weg probeert te blijven van drugs, werden de twee altijd herenigd. Tot nu dan. Het stel heeft nog een aantal maanden aan hun relatie proberen te werken, maar de rek was op.

De appel valt niet ver van de boom

Maar als we naar Monique luisteren komt er een hele andere kant naar boven. André schuift namelijk zijn eigen MILF zo aan de kant.

Hij was al nauwelijks thuis afgelopen zomer en liet weinig van zich horen. En een kind alleen opvoeden is heel zwaar. Zonder steun, zonder toeverlaat. En dan is het gek genoeg niet Monique die er heel cliché met een ander vandoor gaat, maar André die besluit dat het tijd is voor nieuw management.

André lijkt misschien toch net iets te veel op die rokkenjager van een vader van hem. Senior was ook niet altijd even netjes en Junior lijkt dat dunnetjes over te doen.

André heeft Monique namelijk laten weten dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw. Iemand waar hij al een tijdje contact mee heeft. En Monique kent haar blijkbaar wat de situatie nog pijnlijker maakt. Wie kan deze bekende homewrecker zijn?

Just friends

We moeten dus voornamelijk in de vertrouwenskring van het stel zoeken. En dan stijgt er 1 naam wel boven de rest uit. Nikkie Plessen zou zoenend zijn gespot met André. De twee zijn al jaren goed bevriend, maar de laatste tijd lijkt die vriendschap uit te groeien tot meer. André en Nikki ontkennen alles. Ze zijn naar eigen zeggen gewoon vrienden.

Getting the band together

Misschien zit het gevaar wel in een hele andere hoek. Wanneer je zoveel maanden met iemand optreedt groei je vanzelf naar elkaar toe. André kent zijn band door en door. Hij noemt ze stuk voor stuk vrienden voor het leven. Na elk concert drinken ze nog een biertje en smeekt André of ze hem nooit willen verlaten. Nogal diepe gevoelens dus, dieper dan de meeste zanger-band relaties.

Misschien dat André een beetje buitensporig is geweest met een van de achtergrondzangeresjes. Of met de gitarist de gitaarkoffer in is gedoken. Misschien is er wel sprake van een gangband. Wat er ook gebeurt tijdens de kleedkamerfeestjes van André, één ding is zeker: Monique speelt voorlopig tweede viool. Helemaal nadat bekend werd dat het nieuwe liefje van André Bridget Maasland heet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!