Doutzen Kroes hengelt naar rol in songfestival

Datum: 

Categorie:

Het gaat 16 mei dan echt gebeuren. Voor het eerst sinds 1980 organiseert Nederland het Songfestival. Dus moet alles uit de kast gehaald worden om er een succes van te maken. Wie gaat wat doen en wie met wat? En hoe?

Doubtzen

Het Eurovisie Songfestival nadert met rasse schreden. Dus de geruchtenfabriek draait alweer op volle toeren. Heel de wereld (of Europa) moet zien wat ons land in huis heeft. Dus rijst de vraag wie de eer krijgt de avond aan elkaar te lullen. Omdat vorig jaar de Israëliërs met supermodel Bar Rafaeli op de proppen kwamen, kunnen wij niet achterblijven denkt men blijkbaar hier. Want overal zoemt de naam Doutzen Kroes rond. “Kan zij presenteren dan?” Horen we jullie vragen. “Nee,” komt het resolute antwoord uit haar welgevormde mond. “Dat kan ik helemaal niet joh.” Toch geeft ze aan een telefoontje te hebben ontvangen. Interesse heeft ze in ieder geval. Ze zou best een promotiefilmpje voor Nederland willen filmen waar ze lekker in een hangende haring wil happen.

Wie o wie?

Een dame met iets meer ervaring in presenteren dan de Friezin is Chantal Janzen. Echter is ze nog niet benaderd, geeft ze voor de camera’s van RTL Boulevard toe. Janzen heeft ook wel door hoe de wereld werkt en verwacht dat AVROTROS gewoon naar de eigen presentatoren kijkt voor de eer. Nieuwe aanwinst Dionne Stax bijvoorbeeld. De keurige voormalig nieuwslezer maakte dit jaar de overstap en heeft al ervaring met het presenteren van grote evenementen zoals het Gouden Televizier-Ring Gala en Koningsdag. Er zoemen ook andere namen rond die als uithangbord van Nederland mogen fungeren. Sowieso heb je de ‘usual suspects’ zoals Jan Smit en Cornald Maas. Maar ook internationale ster-in-wording Michiel Huisman wordt genoemd. Een co-presentator die Doutzen overigens wel ziet zittten. “Oh, met Michiel doe ik het wel.” Aldus de getrouwde Kroes.

Loretta krijgt nul points

Loretta Schrijver heeft andere ideeën. Ze reageerde op een Elsevier-column waarin haar naam werd geopperd. Zij bedankte voor eer, maar kwam wel een behulpzame suggestie: “Het zou wel heel leuk zijn als het een aardige dwarsdoorsnede van Nederland zou zijn. Dus ook een ouder, dikker, niet zo knap iemand erbij.” Nou, bedankt Loretta. Daar kijken we het Songfestival voor! Heb je de gemiddelde Nederlander weleens gezien?

Letterlijk de gemiddelde Nederlanders volgens Quest

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.