Dit zijn de mooiste Instagram foto’s van Sylvana Ijsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kent haar waarschijnlijk van Dumpert, maar op social media is ze ook razend populair. Op Instagram zet Sylvana Ijsselmuiden tal van leuke foto’s en daarvan zijn dit de mooiste!

Sylvana IJsselmuiden is een Friese dame die je vooral zal kennen van haar werk op de website Dumpert. Ook kan je Sylvana kennen van haar presentatiewerk voor de Autobahn F1 show, die uitgezonden wordt door het populaire online autoblad Autobahn. Maar wist je dat Sylvana ook erg populair is op social media? Ze houdt haar volgers graag op de hoogte van de laatste updates uit haar leven. Op haar Instagram vindt je dus veel leuke kiekjes uit het privéleven van Sylvana. En daarvan zijn dit de allermooiste foto’s.

Lees ook: Dit wist je nog niet over Sylvana Ijsselmuiden
Sylvana steekt graag haar tong uit

Ze doet het vaker op foto’s, maar Sylvana vindt het leuk om op de foto haar tong even uit te steken. Ze doet vaak lekker gek op foto’s. Sylvana is een heerlijk spontane meid die in is voor een geintje. Dus ze vindt het erg leuk om, als er een foto gemaakt wordt, even eigenwijs haar ting uit te steken naar de camera.
Een Frans tintje

Meestal draagt Sylvana erg zomerse jurkjes of een stoere spijkerbroek. Maar soms gaat ze voor een stapje luxer. In deze outfit lijkt ze een beetje een meisje van het Franse platteland. En dat staat haar helemaal niet verkeerd.
Zelfs mooi in legerkleding

Sylvana is een enorm stoere chick. Maar ze weet wel hoe ze er in elke situatie goed uit moet zien. Zelfs als ze in legerkleding door de modder banjert, weet Sylvana er nog steeds prachtig uit te zien.
Zowel voor als achter de camera een stoer chick

Meestal staat Sylvana voor de camera, maar ook achter de camera met een camera op haar schouder weet ze erg imponerend over te komen. Sylvana is een echte all-rounder die alles aan kan. Dus voor of achter de camera, Sylvana blijft een stoere chick!
Lekkere boerenmeid

Mocht dat hele presenteren niks meer worden, dan kan Sylvana altijd nog het boerenbedrijf in. Een boerenoverall staat haar in ieder geval niet verkeerd. De geboren Fries voelt zich in ieder geval erg thuis op het boerenlandschap.
Sylvana achter het stuur

Sylvana is een echte autoliefhebber. Ze date met een coureur, doet een programma over de F1 en in haar vrije tijd gaat ze ook graag naar races. Misschien is het eens tijd dat ze zelf achter het stuur van een auto kruipt. Het ziet er in ieder geval naar uit dat ze erg comfortabel is in een snelle auto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...