Dit zijn de mooiste foto’s van de bloedmooie vriendin van Ajax-aankoop Steven Bergwijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax-aankoop Steven Bergwijn heeft een erg mooie vriendin. En die plaatst om de haverklap mooie foto’s van zichzelf op het internet. 

Steven Bergwijn is de nieuwste aankoop van Ajax en gelijk een man met een opmerkelijk verhaal. De beste man werd namelijk in korte tijd vader bij twee verschillende vrouwen. Dat is ook zeer opmerkelijk. In 202 kreeg Steven zijn eerste kindje van ex-vriendin Chloe Jay. Alleen bleek later dat Steven vreemdging met influencer Sem Smit. En daar kreeg hij niet heel veel later een kind mee. Het was extra pijnlijk, omdat Sem haar grote liefde achterna was verhuisd naar Engeland. Steven speelde toen voor Tottenham Hotspur en liet zijn ex met kind alleen achter in Nederland. Een beetje een pijnlijke situatie, maar inmiddels is Steven hartstikke gelukkig met zijn nieuwe vriendin. En dat is toch een schoonheid! Kijk maar naar alle mooie foto’s die Sem Smit op Instagram plaatst.
Sem Smit in strak jurkje

Het is maar weer gelijk duidelijk waarom Steven Bergwijn voor de prachtige Sem Smit heeft gekozen. Als je alleen al de bovenstaande foto ziet, dan wordt gelijk duidelijk dat Sem tot een van de mooiere vrouwen ter aarde behoord. Met haar strakke vormen en verleidelijke lach heeft ze het hart van Steven Bergwijn snel weten te veroveren. Samen is het stel nu ontzettend gelukkig. Dat is ook wel logisch, want wie kan er nou ongelukkig zijn met zo’n vrouw naast je? Op de foto draagt Sem een ontzettend strak jurkje, dat gelijk haar hele goed uit de verf laat komen. Met één foto laat Sem dus gelijk al haar goede kwaliteiten zien.

De kadetjes van de vriendin van Steven Bergwijn

Misschien wilde Sem in een ver verleden wel bakker worden, want haar kadetjes zijn erg goed gelukt. Waarschijnlijk heeft de influencer daar ook ontzettend hard voor moeten werken. Vaak is het een combinatie van ontzettend hard sporten en de juiste voeding. Sem lijkt wel het type dat zichzelf graag op haar allermooist houdt. Dus ze zal ongetwijfeld vaak de sportschool bezoeken. Dat moet ook wel als je vriend een voetballer is. Dan kan je zelf ook niet achterblijven. Je moet dan een klein beetje laten zien wat je in huis hebt.

Sem Smit is klaar voor elk feestje

Dat de meeste influencers echte feestbeesten zijn was wel bekend. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Sem Smit, die in haar groene jurk op elke gelegenheid kan verschijnen. Of het nu gaat om een galafeestje, of om een meer intiemere setting, in haar groene jurk kan Sem overal heen. En waar ze dan ook is, je kan er vanuit gaan dat alle mannen gelijk hun blik over de prachtige jurk van Sem zullen laten gaan. Ze trekt met haar feestelijke outfit waarschijnlijk vrij makkelijk de aandacht. Een goede keuze als je als influencer je hele carrière hebt gebouwd op in de spotlight staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.