Dit zijn de allermooiste Instagram foto’s van Amy Vol van OG3NE!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol is een van de drie zusjes die samen bekend staan als de meidengroep OG3NE. Maar los van haar zusjes is Amy natuurlijk ook hartstikke leuk!

Amy is voornamelijk bekend van OG3NE, de meidengroep die ze gestart is samen met haar zusjes Lisa en Shelley. Ze wordt veel gezien met haar zussen en de drie lijken onafscheidelijk. Je zou bijna vergeten dat de zusjes ook nog een leven los van elkaar hebben. Amy in ieder geval. En alle mooie momenten die ze beleefd, post ze op haar Instagram profiel. Die staat vol met de meest leuke en mooie plaatjes. En daarvan zijn dit de allermooiste!

Lees ook: Amy Vol van OG3NE krijgt klap op derrière in Insta video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

De disco glitters van Amy

Amy heeft een hele feestelijke kant. Dan komen de glitters uit de kast en gaat ze voor een volledige disco outfit. Amy’s strakke jurkje doet geheid alle hoofden draaien. Alle blikken zijn gelijk op haar gericht als ze met deze jurk de dansvloer op loopt. En geef mensen eens ongelijk. Glitterjurk of niet, Amy schittert!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy met haar rode veren

Maar feestelijk Amy kan haar garderobe ook over een hele boeg gooien. Bijvoorbeeld met haar rode jurk vol pluimen. Als een echte salsa danseres tijdens het carnaval in Rio beweegt ze sensueel op de muziek. Deze kant van Amy is er een die veel vaker nog naar boven mag komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Een welverdiend kopje warme Chocomel

Toen het nog erg koud was eerder dit jaar besloot Amy om een paar keer er sportief op uit te trekken. Ze trok haar schaatsen aan en baande zich een weg over het natuurijs. Ze moest en zou schaatsen, voordat het weg was en iedere Nederlander weer honderd jaar kon wachten. En na haar uitputtende dagje schaatsen beloonde ze zichzelf met een verrukkelijk en warm kopje Chocomel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Een strenge Amy Vol

Tijdens een van haar vele fotoshoots kreeg Amy een wel erg streng ruitjespatroon voorgeschoteld. Als een soort Engelse nanny stond ze voor de camera. Het gaf een hele andere kijk op Amy, die er zo toch wel een stuk strenger uitkwam. Mocht Amy ooit nog een baan als knappe bibliothecaresse ambiëren dan kan ze deze foto gewoon insturen in plaats van haar cv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

De girlpower van Amy op Dance Dance Dance

De zusjes Vol deden met zijn drieën mee aan het programma Dance Dance Dance waar ze uiteindelijk de winst wisten te pakken. Maar soms mochten de zusjes ook individueel even hun kunstje vertonen. En de girlpower van Amy stak daar met vlag en wimpel bovenuit!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?