Dit wist je nog niet over Romy Monteiro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is een van de nieuwste sterren in Goede Tijden, Slechte Tijden, en staat daarom regelmatig in de spotlight. Toch is er een hoop van Romy Monteiro dat je nog niet wist. 

Romy Monteiro is een grote opkomende ster van de Nederlandse televisie. Ze speelt tegenwoordig in Goede Tijden, Slechte Tijden en krijgt daardoor steeds meer bekendheid bij het grote publiek. Toch is er nog een hoop dat je niet weet over de populaire actrice. Maar daar komt nu verandering in!

Lees ook: Brutale Romy Monteiro deelt nog nooit vertoonde GTST-beelden
Ze staat niet altijd goed op foto’s

Ja, het klinkt misschien als een schok. Het is toch echt zo. Romy staat niet altijd goed op de foto. Ze is ook maar een mens. En soms trekt ze de meest gekke blikken, net op het moment dat er een camera in de buurt is. Gelukkig kan ze daar zelf ook het hardst om lachen. Dus deelt ze die kiekjes maar al te graag.
Ze zat ooit in The Voice

Als dochter van musicalactrice Antje Monteiro zat muziek altijd al in het bloed van Romy. Toch wist ze met haar muzikale roots The Voice of Holland niet te winnen. In 2014 bereikte ze de kwartfinale. Dat is natuurlijk ook al een hele prestatie. Het feit dat ze niet de winst pakte hield haar niet tegen. Een jaar na haar optreden in The Voice speelde ze de hoofdrol in de Nederlandse musical De Bodyguard. Daar won ze prijzen mee als aanstormend talent.
Haar moeder schreef een boek

Niet alleen Romy, maar ook haar moeder zit vol met verborgen talenten. Zo heeft zij een boek geschreven. En Romy was natuurlijk bij de feestelijke onthulling. Zelf is ze nog nooit zo trots geweest op haar moeder als in dat moment. Niet gek ook, want een boek schrijven is natuurlijk niet niks. Daar komt best veel toewijding en talent bij kijken.
Romy als waaghals

Ook houdt de zangeres en actrice wel van een gokje wagen. Zo stapt ze gerust achter het stuur van een racewagen. Als een echte snelheidsduivel snelt ze over het circuit. Daar mocht ze zelfs even op de foto met haar idool Max Verstappen. Romy is zo te zien een vrouw met vele talenten, niet alleen zingen, acteren en presenteren. Ze is ook zeer geschikt als professioneel coureur.
Haar vriend werkt voor Playboy

Dat Romy niet de meest brave vrouw op de wereld is, dat was al wel bekend. Maar haar vriend weet ook wel van wanten. Die is namelijk fotograaf bij de Playboy. Dus telkens dat je een spannend of fout fotootje ziet van Romy dan is er een grote kans dat die door haar vriend Jasper is geschoten. In dat opzicht is het wel een voordeel, een vriend hebben die fotografeert voor een blad als de Playboy.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!