Dit wist je nog niet over Romy Monteiro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is een van de nieuwste sterren in Goede Tijden, Slechte Tijden, en staat daarom regelmatig in de spotlight. Toch is er een hoop van Romy Monteiro dat je nog niet wist. 

Romy Monteiro is een grote opkomende ster van de Nederlandse televisie. Ze speelt tegenwoordig in Goede Tijden, Slechte Tijden en krijgt daardoor steeds meer bekendheid bij het grote publiek. Toch is er nog een hoop dat je niet weet over de populaire actrice. Maar daar komt nu verandering in!

Lees ook: Brutale Romy Monteiro deelt nog nooit vertoonde GTST-beelden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Ze staat niet altijd goed op foto’s

Ja, het klinkt misschien als een schok. Het is toch echt zo. Romy staat niet altijd goed op de foto. Ze is ook maar een mens. En soms trekt ze de meest gekke blikken, net op het moment dat er een camera in de buurt is. Gelukkig kan ze daar zelf ook het hardst om lachen. Dus deelt ze die kiekjes maar al te graag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Ze zat ooit in The Voice

Als dochter van musicalactrice Antje Monteiro zat muziek altijd al in het bloed van Romy. Toch wist ze met haar muzikale roots The Voice of Holland niet te winnen. In 2014 bereikte ze de kwartfinale. Dat is natuurlijk ook al een hele prestatie. Het feit dat ze niet de winst pakte hield haar niet tegen. Een jaar na haar optreden in The Voice speelde ze de hoofdrol in de Nederlandse musical De Bodyguard. Daar won ze prijzen mee als aanstormend talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Haar moeder schreef een boek

Niet alleen Romy, maar ook haar moeder zit vol met verborgen talenten. Zo heeft zij een boek geschreven. En Romy was natuurlijk bij de feestelijke onthulling. Zelf is ze nog nooit zo trots geweest op haar moeder als in dat moment. Niet gek ook, want een boek schrijven is natuurlijk niet niks. Daar komt best veel toewijding en talent bij kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy als waaghals

Ook houdt de zangeres en actrice wel van een gokje wagen. Zo stapt ze gerust achter het stuur van een racewagen. Als een echte snelheidsduivel snelt ze over het circuit. Daar mocht ze zelfs even op de foto met haar idool Max Verstappen. Romy is zo te zien een vrouw met vele talenten, niet alleen zingen, acteren en presenteren. Ze is ook zeer geschikt als professioneel coureur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Haar vriend werkt voor Playboy

Dat Romy niet de meest brave vrouw op de wereld is, dat was al wel bekend. Maar haar vriend weet ook wel van wanten. Die is namelijk fotograaf bij de Playboy. Dus telkens dat je een spannend of fout fotootje ziet van Romy dan is er een grote kans dat die door haar vriend Jasper is geschoten. In dat opzicht is het wel een voordeel, een vriend hebben die fotografeert voor een blad als de Playboy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasper Suyk (@jaspersuyk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...