Dit wist je nog niet over Dee van der Zeeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We leerden Dee (haar echte naam is Demira) van der Zeeuw allemaal kennen in september 2013 als het vriendinnetje van de bekendste vlogger van Nederland: Enzo Knol. Inmiddels zijn zij niet meer bij elkaar, maar toch heeft de 23-jarige blondine haar volgers vast weten te houden na die veelbesproken breuk. Op Instagram heeft ze als een van de weinige Nederlanders meer dan 1 miljoen volgers. Naast Instagram post de influencer ook iedere zondag een weekvlog op haar eigen YouTube kanaal, waar ze ruim 350.000 abonnees heeft.

Bekendheid door Enzo Knol

Dee van der Zeeuw had sinds september 2013 een relatie met vlogger Enzo Knol. Het stel leerde elkaar, hoe kan het ook anders, kennen via social media. Tijdens de relatie bereikte het YouTube-kanaal van Enzo in 2015 een miljoen abonnees. Uiteraard was Dee dagelijks te zien in zijn vlogs en ook zij kreeg hierdoor veel naamsbekendheid. In datzelfde jaar startte Dee haar eigen YouTube-kanaal, omdat ze vond dat haar muziek verloren ging tussen de video’s van haar toenmalige vriend Enzo Knol. Op 25 juni 2018 maakten zowel Dee als Enzo bekend dat de relatie tussen hen over is. Gelukkig heeft Dee een groot aantal fans overgehouden aan haar 5-jarige relatie met Enzo. Van der Zeeuw start dan ook een klein jaartje later zelf met vloggen. Haar eerste vlog kwam online op 3 april 2019.

Lees ook Deze feitjes MOET je weten van Amy Vol van O’G3NE

Verbazing over leeftijd van Dee van der Zeeuw

Veel fans zijn verbaasd over de leeftijd van de influencer. Veel van haar volgers denken namelijk dat Dee al wat ouder is dan ze eigenlijk is. Van der Zeeuw is nog maar 23 lentes jong maar draait eigenlijk al sinds haar 15e mee in het Youtube-wereldje. Naast Dee is er nog een vlogster in de familie Van der Zeeuw, namelijk haar jongere broertje Quin van der Zeeuw. De blondine heeft ook een tweelingzus: Nieka van der Zeeuw.
Dit verdient Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw verdiend een aardig zakcentje met haar online following. In een interview met YouTube-collega’s Nesim en Qucee heeft Dee het bedrag bekend gemaakt dat ze verdiende met één deal. Zonder blikken of blozen vertelde de toen 21-jarige Dee dat ze 20.000 euro heeft verdiend met een campagne, die een jaar duurde. Wat de influencer met het geld heeft gedaan? Ze heeft het netjes op haar spaarrekening gezet. Dat kan, want haar vakanties worden naar eigen zeggen ook allemaal gesponsord!
Grote stappen in relatie met Lars

Dee en haar huidige vriend Lars maakten in september 2018 officieel bekend dat ze een relatie hebben. Het stel maakt al snel grote stappen want nog geen jaar later maakt het stel op Instagram bekend samen een huis gekocht te hebben. Over een verloving is nog geen sprake al zorgt het stel soms wel voor wat verwarring. Toen Lars onlangs op zijn Instagram een verhaal plaatste met de tekst: “ZE ZEI JA”, waren hun volgers door het dolle heen. Uiteindelijk bleek het om een grapje te gaan nadat de volgende post de tekst: “Toen ik vroeg of ze een ijsje wilde” bevatte. Het is wel mogelijk dat de kinderwens van Dee op korte termijn uitkomt. Als een volger aan Dee vraagt: ”Op welke leeftijd zou je moeder willen worden?” schrijft ze het volgende. ”Ik denk rond een jaar of 25, maar dat ligt ook aan mijn leven. Je kan natuurlijk nooit voorspellen hoe alles eruit ziet over 4 jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!