Dit is waarom prachtige Songfestival-presentatrice Laura Pausini beroemd is in Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Eurovision Songfestival zit er aan te komen en de spanning loopt hoog op. Dit jaar is het Songfestival in Italië. Dat betekent dus een knappe Italiaanse presentatrice, en niet zomaar één. De zangeres Laura Pausini heeft jaren geleden een mega hit gehad in Nederland. Ken je haar nog?

Laura Pausini schittert tijdens Songfestival

De knappe Italiaanse is een vrouw van veel talenten. Met haar zwarte haren en en geweldige is de zangeres nog steeds een begrip in veel landen. Laura Pausini heeft dit jaar dus de eer om het Songfestival te presenteren. Dit zal ze samen met twee Italiaanse mannen aan haar zijde gaan doen. De tweede presentator Mika is ook een bekende zanger, en Allessandro Cattelan is beroemd door het presenteren van Italiaanse programma’s. De Italiaanse organisatie mag vooral in hun handjes knijpen met Laura Pausini. De knappe dame gaat gegarandeerd voor goede kijkcijfers zorgen! Laura wordt in Italië zelfs de grootste zangeres ooit genoemd. De Italiaanse vertelt de media dat ze niet kan wachten om het Songfestival te presenteren.

Met deze hit werd Laura Pausini razend bekend in NL

De naam Laura Pausini klinkt je wellicht erg bekend in de oren. Dit kan zeker kloppen want de zangeres brak heel wat jaren geleden door in Nederland. Met de hitsingle La solutudine was de 18 jarige Laura de winnares van een zangcompetitie in Italië. Het nummer betekend ‘de eenzaamheid’. Toen het nummer uitkwam bereikte Laura ook de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Op YouTube heeft het nummer meer dan 63 miljoen views. Laura trok toen al de aandacht van menig man door haar opvallend knappe uiterlijk en bijzondere stem. Het nummer kwam uit in 1993 en is in het Italiaans gezongen.

Paul de Leeuw maakte Nederlandse cover

In een heel ver verleden zong onze eigen Paul de Leeuw ook nog liedjes. Blijkbaar was hij zo onder de indruk door het nummer van Laura dat hij het besloot te coveren. Dus door in het Nederlands een versie van Laura haar nummer uit te brengen. Paul noemde het nummer Ik wil niet dat je liegt en maakte er een redelijk verdrietig nummer van. Het is zelfs al zolang geleden dat Paul toen nog haar op zijn hoofd had. Het originele nummer van Laura is toch een stuk charmanter om te luisteren en te bekijken.

Laura Pausini brengt film uit over zichzelf

Laura Pausini heeft met haar 47 jarige leeftijd al een flinke carrière op haar naam staan. Er werden aan de zangeres meerdere belangrijke awards uitgebracht. Zo won Laura een Grammy, Latin Grammy, een Golden Globe en ze was zelfs genomineerd voor een Oscar. Wat ook bijzonder is aan Laura is dat ze in heel veel talen zingt. Zo brengt ze bijna al haar Italiaanse nummers ook in het Spaans uit en heeft Laura een aantal nummer in het Portugees. Vanwege het daverende succes van de zangeres is er vanuit Prime Video nu zelfs een film over het leven van Laura uitgebracht. De film heet: Laura Pausini: Pleased to Meet You

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.