Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Iris Enthoven is vooral online erg bekend als YouTuber. Verder is ze de laatste jaren bezig met haar carrière als presentatrice. Je kan haar regelmatig horen als sidekick in de programma’s van onder anderen Barend van Deelen en Wietze de Jager op Radio 538. Maar eigenlijk verdient Iris gewoon haar eigen programma. Want Iris is een hartstikke leuke en spontane dame en absoluut niet verkeerd om naar te kijken. Een geboren kijkcijferkanon als je er over nadenkt. Er zijn een hoop leuke kanten aan de presentatrice.

Lees ook: Belgische beauty Belle Pérez blinkt uit in nieuw seizoen Beste Zangers
Even kennis maken met Iris

Het kan natuurlijk dat je Iris nog helemaal niet kent. Nou, dan loop je toch wel echt wat moois mis, maar goed het kan natuurlijk. Maar niet getreurd, dit zijn de belangrijkste dingen die je van Iris moet weten. Allereerst is ze heel goed in dansen. Zo heeft ze meerdere filmpjes op haar Instagram pagina staan, waarin ze, samen met andere Influencers, er lekker op los danst en haar derrière heen en weer schudt. Ook heeft ze een grote obsessie voor sterrenkunde en wilt ze graag de ruimte in. Naast haar werk als 538 Sidekick, haar YouTube video’s en het onderhouden van haar social kanalen, heeft Iris ook nog een podcast waarin ze bijzondere en persoonlijke verhalen uitlicht. Er schuilt dus veel meer achter het knappe gezicht van Iris.
Iris is heel sportief

Wat voor programma zou Iris dan kunnen presenteren. het is duidelijk dat Iris een vrouw is met vele verborgen talenten. Een kennisquiz, interview programma of dansshow behoren ook zeker tot de mogelijkheden. Maar wat dacht je van een sportprogramma? Iris is zelf hartstikke sportief ingesteld en vindt het heerlijk om actief bezig te zijn. Zo is ze bijvoorbeeld helemaal weg van surfen. Dat zou nog wel eens interessant kunnen zijn voor de blonde presentatrice. Een eigen sportprogramma.
Op reis met Iris

Of wat dacht je anders van een reisprogramma? Een mooie dame die afreist naar prachtige landen en daar de cultuur en de mensen leert kennen. Het kan zo gepitched worden aan John de Mol. Dat iris nog niet voor zoiets is vastgelegd is werkelijk waar een raadsel. Iris is een kijkcijferkanon in de maak en het feit dat er nog geen grote televisiezenders haar verleidt hebben om een eigen programma te maken valt niet te begrijpen. Want stel je voor: Iris, in badpak, in de natuurlijke hot springs van Ijsland, vertellend over de mooiste plekjes die je kunt bezoeken. Dat klinkt goed toch? Gelukkig is Iris hard aan het bouwen aan haar carrière, dus zullen die aanvragen ongetwijfeld snel komen. En dan kan jij nog meer genieten van de beeldschone Iris Enthoven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!