Dit is hét bewijs dat Mark Baanders (Slijptol) verreweg de leukste Expeditie Robinson-deelnemer van dit jaar is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mark Baanders is absoluut de leukste en grappigste deelnemer van Expeditie Robinson. Hier hét bewijs dat deze man echt hilarisch is.

Mark Baanders maakt de grappigste opmerkingen

Veel mensen hadden misschien een vooroordeel over Mark Baanders. Zo kennen vele deze welbespraakte man als slijptop voor onder andere Powned. Hier heeft Mark een best wel grove mening en laat hij er geen gras over groeien om te zeggen wat hij denkt. Een beetje een korpsbal of misschien arrogant is wel wat Mark vaak genoemd wordt. Toch is hij de allerleukste deelnemer van dit seizoen Expeditie Robinson. Je zou haast kunnen zeggen dat zonder hem dit seizoen niet hetzelfde zou zijn geweest. De gevatte opmerkingen en honderden eerlijke emoties die Mark Baanders uit zijn echt iconisch. Op onderstaande video zijn een aantal hoogtepunten van Mark te zien tijdens Expeditie Robinson. Hij gaat er helemaal voor en neemt geen blad voor zijn mond. Toch vallen zijn opmerkingen goed en zijn ze vooral enorm grappig. Bijvoorbeeld toen hij begon over een wespennest met twee koninginnenbijen. Bekijk de video hier.

Mark Baanders is iconisch in alles wat hij doet

Op de video zijn nogmeer hele grappige fragmenten van Mark Baanders te zien. Ook is er te zien dat hij moet huilen van geluk en zware proeven doorstaat. Het is wel duidelijk dat Mark zijn echte zelf laat zien en niet leuker probeert te doen voor het publiek. Hiermee heeft Mark Baanders er in ieder geval veel fans bij gekregen.

Lees ook: Iris Enthoven te zien in privé video met zwetende kandidaten Expeditie Robinson

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!