Iris Enthoven te zien in privé video met zwetende kandidaten Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven is de mooiste verrassing van Expeditie Robinson. Maar blijkbaar kan ze het ook goed vinden met de andere kandidaten. 

De prachtige Iris Enthoven besluit om even lekker te sporten

Natuurlijk moet Iris Enthoven er wel een beetje voor zorgen dat ze goed in vorm is. Dat komt bij haar werk nog wel eens van pas. Anders had ze ook nooit Expeditie Robinson kunnen doen. De prachtige blondine gaat dus regelmatig naar de sportschool. En dat doet ze niet alleen. Want Iris Enthoven neemt daar het liefste haar vrienden mee naar toe. En nu wil het toeval dat ze aan Expeditie Robinson allemaal nieuwe vrienden heeft over gehouden die ze mee kan nemen naar de gym. Ze is blijkbaar vriendjes met meerdere kandidaten. Op de foto zie je al Guido Spek en Radmilo Soda. Ze gaan in Radmilo’s sportschool helemaal los. Dat gebeurt echter wel heel erg vroeg op de dag. Maar daar hoor je ze gelukkig niet over klagen. Iris Enthoven en haar maatjes staan enthousiast voor de ingang van de sportschool te wachten om aan de slag te gaan. Ze hebben er in ieder geval zin in.

Lees ook: Iris Enthoven maakt kijker Expeditie Robinson gek met ferme troeven

Iris Enthoven wordt aan het werk gezet en zweet zich een ongeluk

Natuurlijk moet er wel wat gebeuren in de sportschool. Het is niet alleen maar een excuus om een leuke foto te maken. En daarom wordt Iris Enthoven flink aan het werk gezet. Maar ook dat doet ze gewoon met een lach op haar gezicht. De knappe blondine vindt het helemaal niet erg om even een beetje te sporten. Dat vindt ze juist erg leuk om te doen. Dat merk je meteen als je naar deze video kijkt. Iris Enthoven heeft ook een sportlegging aan die erg strak om haar heerlijk gevormde zit. Zo kan je als fan van de presentatrice ook nog gewoon een beetje genieten van het filmpje. Iris heeft ook echt aan alles gedacht, want van dit filmpje kan je alleen maar smullen.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Iris Enthoven laat kijker genieten tijdens Expeditie Robinson

Iris Enthoven is de voornaamste reden dat mensen Expeditie Robinson kijken

De prachtige blondine zorgt er met haar geweldige vormen wel voor dat de kijkers van Expeditie Robinson  elke week wat te genieten hebben. Die worden namelijk helemaal gek als ze naar het heerlijke van de knappe blondine kijken. Met haar geweldige vormen weet de aantrekkelijke blondine haar volgers elke week weer tijdens het programma te laten smullen. En dat zorgt natuurlijk voor torenhoge kijkcijfers. Het publiek van Expeditie Robinson is namelijk helemaal weg van de prachtige blondine. Daar zullen haar strakke pakjes en geweldige ongetwijfeld wat mee te maken hebben. Maar ook qua persoonlijkheid is Iris een ontzettend leuk mens om naar te kijken. En dat zorgt er dan weer voor dat ze er in elke aflevering een feestje van maakt. En dat vinden de kijkers van Expeditie Robinson weer zeer vermakelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...