Dit is de nieuwe Formule 1 kalender voor 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben het even zonder Formule 1 moeten doen, maar we kunnen weer voorzichtig vooruitkijken: volgens het Duitse Bild is dit de voorlopige F1-kalender van 2020!

2020 is een zwaar jaar voor allen. Zo ook voor de F1-fans onder ons. Velen keken sinds de laatste Grand Prix in november al uit naar de eerste race van het jaar in Melbourne, Australië. Dat feestje viel echter finaal in het water. Net als de rest van het seizoen, althans zo leek het. Gisteravond bracht het Duitse Bild namelijk naar buiten dat er een voorlopige F1-kalender klaar zou liggen. En ja, wij hebben hem voor je!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ziggo Sport F1 (@ziggosportf1) op

Een totaal andere Formule 1-kalender

Wie goed naar het bovenstaande plaatje heeft gekeken, zag het waarschijnlijk al: dit seizoen wordt drastisch anders dan de voorgaande F1-seizoenen. Zo gaan we (waarschijnlijk) te maken krijgen met meerdere races op hetzelfde circuit.

Daarnaast zal de Dutch GP op Zandvoort volgens deze informatie niet doorgaan. Iets dat ‘kenners’ al hadden zien aankomen. Een race op Zandvoort zonder het inmiddels beroemde Orange Army, dat is net als Nick zonder Simon, als een corona-persconferentie zonder domme vragen van NOS-journalisten. Het is ondenkbaar.

5 juli: GP van Oostenrijk

Als we de nieuwe F1-kalender moeten geloven, gaan de 20 F1-wagens op zondag 5 juli 2020 van start en wordt de eerste F1-race van het jaar verreden op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Zonder publiek waarschijnlijk, dat wel.

Maar hé, op dit moment zijn we überhaupt al blij als we weer naar een heerlijk potje racen kunnen kijken! Tot het aanbreken van de juli-maand, zullen we het nog even met de meest memorabele momenten uit 2019 moeten doen.

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...

Gerelateerde berichten