Dit is de nieuwe Formule 1 kalender voor 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben het even zonder Formule 1 moeten doen, maar we kunnen weer voorzichtig vooruitkijken: volgens het Duitse Bild is dit de voorlopige F1-kalender van 2020!

2020 is een zwaar jaar voor allen. Zo ook voor de F1-fans onder ons. Velen keken sinds de laatste Grand Prix in november al uit naar de eerste race van het jaar in Melbourne, Australië. Dat feestje viel echter finaal in het water. Net als de rest van het seizoen, althans zo leek het. Gisteravond bracht het Duitse Bild namelijk naar buiten dat er een voorlopige F1-kalender klaar zou liggen. En ja, wij hebben hem voor je!

Een totaal andere Formule 1-kalender

Wie goed naar het bovenstaande plaatje heeft gekeken, zag het waarschijnlijk al: dit seizoen wordt drastisch anders dan de voorgaande F1-seizoenen. Zo gaan we (waarschijnlijk) te maken krijgen met meerdere races op hetzelfde circuit.

Daarnaast zal de Dutch GP op Zandvoort volgens deze informatie niet doorgaan. Iets dat ‘kenners’ al hadden zien aankomen. Een race op Zandvoort zonder het inmiddels beroemde Orange Army, dat is net als Nick zonder Simon, als een corona-persconferentie zonder domme vragen van NOS-journalisten. Het is ondenkbaar.

5 juli: GP van Oostenrijk

Als we de nieuwe F1-kalender moeten geloven, gaan de 20 F1-wagens op zondag 5 juli 2020 van start en wordt de eerste F1-race van het jaar verreden op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Zonder publiek waarschijnlijk, dat wel.

Maar hé, op dit moment zijn we überhaupt al blij als we weer naar een heerlijk potje racen kunnen kijken! Tot het aanbreken van de juli-maand, zullen we het nog even met de meest memorabele momenten uit 2019 moeten doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...