Chantal Janzen, de meest geliefde presentatrice van Nederland trekt er weer op uit in haar knalroze Barbie camper om mensen een welverdiende tweede kans te geven. In Chantals Beauty Camper trekt Chantal er op uit om mensen die een mindere periode achter de rug hebben te verwennen met een heuse make-over. Chantal heeft het programma zelf bedacht en is dus hartstikke trots dat ze terug mag komen voor een tweede seizoen. Chantal weet daarbij van make-overs een hoop af, kijk maar naar de vele looks die ze op zichzelf uitprobeert.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Chantal Janzen
Excusez Moi, mademoiselle

Chantal Janzen heeft dus een hoop leuke make-overs in petto het aankomende seizoen. Als ze enigszins op haar eigen verleidelijke looks gebaseerd zijn, dan kunnen we een hoop mooie dingen verwachten. Misschien tovert Chantal een van haar deelnemers wel om tot een echte Franse mademoiselle. Inclusief baret en een flinke laag oogschaduw en eyeliner. Het geeft Chantal een erg zwoele en intense blik, dus deze look is zeker de moeite waard om in de camper uit te proberen.
Chantal Janzen, mother of dragons

Maar voor als Chantal haar make-overs een meer gala-tintje mee wilt geven, kan ze er altijd nog voor kiezen om haar iconische look van het Songfestival te kopiëren. Daar liep ze namelijk rond alsof ze de verleidelijke blondine Daenerys Targaryan was uit Game of thrones. In haar onthullende blauwe jurk met bijna zilverblond haar leek Chantal zo uit een fantasie wereld gelopen.
Business woman Chantal

Maar voor de kandidaten die de bovenste looks te spontaan of uitgedost vinden, kan Chantal altijd nog terugvallen op een van haar meer zakelijke outfits. In haar zwarte pak neemt iedereen Chantal gelijk serieus. Als een zakenvrouw van het eerste uur walst Chantal over iedereen heen die haar in de weg staat. Een elegante, maar ook gevaarlijke look die schreeuwt ‘Hier ben ik!’
Chantal ‘like a prayer’ Janzen

Chantal kan er wat van met al haar verschillende outfits en looks. Maar toch zijn er bepaalde combinaties die de kroon spannen. Bijvoorbeeld de Madonna look van Chantal. Deze combinatie is bedoeld voor de momenten waarin Chantal even extreem lekker in haar vel wilt zitten. Van het wilde haar tot de felrode lippenstift, alles is perfect. De Madonna look geeft gelijk een enorme confidence boost en zelfvertrouwen is een van de meest verleidelijke uitstralingen die een vrouw kan hebben. Daarom zou deze typische Chantal look zomaar terug kunnen komen in Chantals Beauty Camper.