Dionne Stax verdwijnt voorlopig van televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Slecht nieuws voor de fans van Dionne Stax. De presentatrice van DNA Onbekend verdwijnt voorlopig van televisie. Maar gelukkig is er ook goed nieuws!

Even geen Dionne meer op tv

DNA Onbekend scoort kijkcijferrecord

Dankzij de altijd goedlachse, ideale schoondochter, Dionne Stax heeft het programma DNA Onbekend een nieuw kijkcijferrecord te pakken. Er keken dan ook maar liefst 1,9 miljoen mensen naar de laatste aflevering van DNA Onbekend. Daarmee sneuvelde het kijkcijferrecord dat Dionne een week daarvoor al neerzette met 1,8 miljoen kijkers.

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Dionne doet het beter dan Caroline

Het NPO-programma DNA Onbekend is dan ook nog nooit zo succesvol geweest. Zelfs niet in de tijd dat Caroline Tensen nog de presentatrice van het ‘vind je familie-programma was. Caroline scoorde in 2016 haar kijkcijferrecord met 1,7 miljoen kijkers.

Dionne Stax binnenkort toch weer op tv te zien

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Dionne Stax onder ons! De blondine keert binnenkort namelijk weer terug op televisie met een nieuw seizoen van DNA Onbekend. Dat maakte Dionne zelf bekend met de onderstaande post op Instagram. Wanneer ‘binnenkort’ precies is, weet de blondine nog niet. Zo lief als Dionne Stax is, beloofde ze haar volgers de datum bekend te maken zodra ze zelf weet wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Wat is het toch ook een topvrouw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!