Dionne Stax stuitert op en neer tijdens wild avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax kan als geen ander dansen. Met haar blonde lokken en verleidende moves steelt ze altijd de spotlights op de dansvloer. Dit keer was Dionne wel heel enthousiast, want ze stond stuiterend op de muziek te bewegen terwijl alles alle kanten op ging…

Dionne Stax schudt alles los tijdens concert

Dionne Stax is niet zo van de rustige avondjes op de bank met een kopje thee. De presentatrice besluit een flink feestje te bouwen bij De Vrienden van Amstel LIVE. In een vol Rotterdam Ahoy gingen de heupjes helemaal los. Een groot aantal artiesten treed op tijdens de bekende mee zing avond. Natuurlijk is iedereen extra enthousiast want na jaren mag het eindelijk weer. Zo ging ook Dionne los, van wie we al wisten dat ze enorm goed kan dansen. Dit keer liet Dionne een kant van haar zien die we nog niet kenden want blijkbaar gaat Dionne erg lekker op Nederlandstalige hits. Samen met haar vrienden en vriendinnen staat ze te zingen en te dansen. Al is het meer een soort dansen en heel enthousiast springen tegelijk. Alles gaat op en neer, inclusief het biertje van Dionne. (Ex)collega van Dionne, Suse van Kleef maakt het filmpje en schrijft erbij dat er bijzondere dingen voor haar neus gebeuren. Blijkbaar is Susanne ook geschrokken van de dansmoves van Dionne.

Lees ook: Foto: Dionne Stax showt soepele moves op dansvloer

Dionne Stax danst innig met vrouwelijke collega

Dionne Stax is dus helemaal in haar element op de dansvloer. Gelukkig hoeft ze niet in haar eentje de show te stelen want (ex) collega Suse van Kleef doet na het filmpje over de ‘bijzondere dingen’ ze net zo hard mee. Je kan wel zien dat de twee vrouwen een goede klik hebben want ze gaan helemaal los samen. Op het nummer De Toreador van de artiest Opgeblazen staan ze te dansen en springen. Het moet worden toegegeven dat het allemaal wel een beetje een foute bende is , maar goed als ze het maar leuk hebben. Dionne en Susanne buigen al dansend naar elkaar toe en de dames zien er enorm uitdagend uit.

Dionne Stax in spannende zebraprint

Natuurlijk hoort bij een fout feestje een foute outfit. Dionne Stax heeft deze boodschap maar al te goed begrepen tijdens De Vrienden van Amstel Live. Dionne draagt een zwarte leren broek en een zwart-wit gestreept zebrablouse. Deze is net iets te kort, dus tijdens het heftige dansen van Dionne komt haar navel regelmatig tevoorschijn. Niemand vindt dit natuurlijk erg om naar te kijken. Het dierenthema in combinatie met het wilde springen past perfect bij elkaar. Om nog iets meer te matchen heeft de vriend van Dionne, Steven ook een matchende zebraprint-outfit aan. Steven is onderdeel van het bekende dj-duo Lucas & Steve en zij traden ook op tijdens de show. Daarna kwam hij zijn vriendin dus even vergezellen. Dionne noemt zichzelf en haar vriend een ANWB-koppel vanwege hun identieke kleren. Op onderstaande foto baalt Dionne alleen een beetje dat Steven een jasje aan heeft en ze zelf verschuild staat achter Susanne, want nu komen hun outfits niet maximaal naar voren. Gelukkig maakt het koppel daarna nog een foto waar ze wél goed op staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...