Foto: Dionne Stax deelt bloedhete kiekjes in kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is nog steeds op vakantie in Costa Rica. En de knappe presentatrice grijpt die vakantie aan om zoveel mogelijk mooie foto’s te maken. 

Volgers Dionne Stax worden verleid dankzij haar korte rokje

Als Dionne Stax iets goed kan, dan is het wel het maken van zeer verleidelijke foto’s. De prachtige blondine is daar uiterst goed in. Dat zie je ook wel aan de kiekjes die Dionne maakt op haar vakantie in Costa Rica. Daar houdt de knappe presentatrice zich voornamelijk bezig met zitten op het strand en met haar camera zoveel mogelijk plekjes zoeken om een verleidelijke foto te kunnen maken. Dat wordt natuurlijk door haar volgers erg gewaardeerd. Die zitten de hele dag met smart te wachten tot Dionne weer een nieuw plaatje op haar Instagram zet. En Dionne is de moeilijkste niet en doet dat dus met regelmaat. En op die manier verleidt ze met foto’s als deze, gekleed in een kort rokje, al haar volgers.

Lees ook: Foto: Dionne Stax deelt zeldzaam nieuw kiekje in
Het prachtige van Dionne Stax

Op haar vakantie wordt een ding weer snel duidelijk: Dionne Stax heeft een ongelooflijk knap . In al haar vakantie pakjes ziet Dionne er ongelooflijk mooi uit. En de blondine weet dat gelukkig ook van zichzelf. Daarom maakt ze zoveel leuke kiekjes. Haar volgers zijn er in ieder geval blij mee. Hoe meer Dionne plaatst, des te meer hebben zij te genieten. Sommige maken zich wel een beetje zorgen dat ze Dionne straks niet meer gaan herkennen. De zon schijnt natuurlijk best fel in Costa Rica. En Dionne lijkt al erg gebruind op deze plaatjes. Nog even onder de zon en Dionne kan door voor native.
Is Dionne Stax nog beschikbaar?

Alle single mannen die nog wat met Dionne wilde proberen worden bij deze helaas teleurgesteld. Dionne heeft al een lange tijd een vriend, de helft van een Nederlands dj-duo. Maar niet getreurd, want hoewel Dionne niet meer op de markt is, weet ze alle vrijgezelle mannen van Nederland nog genoeg te vermaken met haar plaatjes. Op die manier hoef je dus niet te klagen. Je krijgt meer dan genoeg mee van deze knappe blondine. Met haar vriend is Dionne al naar verschillende tropische oorden geweest. Eerder dit jaar gingen ze samen naar Ibiza en nu dus naar Costa Rica. Dionne neemt het er flink van.
Dionne is niet ontevreden met haar leventje

Als er iets is waar Dionne gelukkig van wordt, dan is het wel reizen. En dat doet de blondine erg veel. Niet alleen in haar vakantie, maar ook voor haar werk mag Dionne vaak naar het buitenland. En dat hoef je de knappe presentatrice geen twee keer te zeggen. Ze heeft haar koffer praktisch al standaard gepakt om te zorgen dat ze altijd het vliegtuig in kan stappen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!