Dionne Stax deelt jaloersmakende video van pittig boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax deelt unieke beelden via Instagram. De blondine geniet optimaal van haar reis door verschillende natuurgebieden in Zweden.

Dionne Stax is in Zweden! Ze is hier niet zomaar op vakantie, ze is hier voor opnames voor het programma Droomhuis Gezocht. Via Instagram deelt ze de unieke beelden van haar soort van vakantie. Ze reist door verschillende natuurgebieden en plaatst het allemaal op sociale media, om haar volgers lekker jaloers te maken. In ieder geval ziet het er fantastisch mooi uit.

Dionne Stax deelt jaloersmakend boottochtje

Dat Dionne Stax op vakantie is, mag duidelijk zijn. Maar waar is ze precies? De blondine bevindt zich op dit moment in Zweden. Via Instagram deelde ze een video waarop ze op een bootje te zien is. Het ziet er prachtig en ontspannend uit. De meeste van haar volgers zullen hier vast ontzettend jaloers van zijn geworden. Zou dat de bedoeling zijn van Dionne? Ze vaart in het plaatsje genaamd Agunnarydsjön. Daarna plaatst ze een foto, waarin ze in Store Mosse Nationalpark is. Bij deze foto zegt ze; “Droomhuis Gezocht“. Hiermee bedoelt ze natuurlijk dat ze daarvoor in Zweden is, aangezien de blondine het programma presenteert. Een paar foto’s later zie je nog een cameraploeg, dus nu is het zeker; Dionne is in Zweden voor opnames. Maar als je naar zulke gebieden moet voor werk en opnames, heb je het alles behalve zwaar. Dionne geniet optimaal van deze momenten en dat is goed te merken.

Lees ook: Foto: Zongebruinde Dionne Stax toont nieuw setje

Dionne Stax viert verjaardag op wel heel bijzondere manier

Dionne Stax is onlangs alweer 37 geworden. De blonde presentatrice laat het volgende weten via Instagram; “En dan ben je ineens 37. In Noorwegen. Waar ik bezig ben met opnames voor een mooi, nieuw programma. Ik voel me een mazzelaar“. Ze is dus gewoon in Noorwegen 37 geworden. Dionne lijkt heel Europa door te reizen voor haar opnames, eerder al Zweden, nu Noorwegen. Al lijken deze opnames niet voor hetzelfde programma te zijn als in Zweden. Die waren voor Droomhuis Gezocht, maar Dionne laat weten dat de opnames in Noorwegen voor een nieuw programma zijn. In ieder geval heeft de blondine geen saai werk en dat vindt ze zelf ook. Ze noemt zichzelf tenslotte een mazzelaar. En dat is ze ook.

Dionne Stax opnieuw gespot in Zweden

Waar Dionne Stax de afgelopen dagen zich in Zweden bevindt, was ze eerder ook al in Zweden. Het lijkt wel alsof de presentatrice niet stil zit en maar blijft rondreizen, voor het ene programma naar de ander. De blondine is dus druk aan het werken in het buitenland, want onlangs deelde ze nog een foto vanuit Zweden. Ze poseert leunend tegen een boom, met een helm in haar hand. “Met een harnas en helm de Zweedse bergen in“. Ook zet ze erbij ‘#Nieuwprogramma’. Dionne laat dus weten dat ook deze reis voor dat mysterieuze nieuwe programma is. Terwijl ze de afgelopen dagen ook in Zweden is voor Droomhuis Gezocht. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...