Foto: Zongebruinde Dionne Stax toont nieuw setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne is gestyled voor een nieuwe aflevering van droomhuis gezocht. Naar welk land gaat ze met dit nieuwe setje kleding? Niet te warm, niet te koud zo lijkt het.

Dionne Stax is weer in een leuk pakje gestoken voor de nieuwe opnames van het programma Droomhuis Gezocht. Waar Dionne terecht zal komen is nog niet bekend en de kleding helpt ook niet bepaald mee met gokken. In dit wollen pakje past ze zo thuis in de bossen van Zweden, maar ook op een Amerikaanse ranche. Waar Dionne dan eindelijk eindigt zal je pas kunnen zien in de nieuwste aflevering van het leuke programma. Wel fijn voor Dionne dat ze weer met mooie kleren richting het buitenland mag vertrekken.

Lees ook: Dionne Stax stuitert op en neer tijdens wild avondje

Dionne is er helemaal klaar voor

Zelf is Dionne al helemaal klaar voor haar nieuwe avontuur. Misschien dat ze ook nog niet helemaal weet waar ze heen gestuurd wordt, maar van de kleding doorloop wordt Dionne in ieder geval al erg enthousiast. Op haar gemak trekt ze de outfit aan die haar styliste heeft uitgekozen voor dit buitenlandse avontuur. Ze staat dan ook te popelen om weer als vanouds de leukste plekken in de wereld op te zoeken. Dionne is al op een hoop bijzondere plaatsen geweest en zou het liefste de hele wereld verkennen.

De meest bijzondere locatie voor Dionne Stax

Nu heeft Dionne met Droomhuis gezocht al een hoop bijzondere locaties gezien, maar een aantal daarvan zijn de prachtige presentatrice toch iets beter bij gebleven dan anderen. Zo kan ze zich nog uitstekend herinneren hoe ze deelnam aan een bad in een echt biervat. Dit bierbad was een van de hoogtepunten van het vorige seizoen voor de knappe blondine. Dat kon je ook wel zien aan de foto’s, waar Dionne met een grote lach op haar gezicht zat. Of er deze keer net zulke bijzondere locaties bij zitten is nog niet bekend. Maar Dionne hoopt natuurlijk van wel. Dat is namelijk stiekem een van de redenen dat ze ‘ja’ heeft gezegd tegen de klus.
Dionne wordt ook dit seizoen weer in de meest spannende pakjes gehesen

De stylistes van Droomhuis Gezocht hebben duidelijk plezier met het aankleden van Dionne Stax. Dat kan je wel zien aan alle prachtige, bijzondere en verleidelijke outfits die Dionne aan krijgt tijdens de opnames. Van een rode bikini, tot een onschuldig vestje en weer terug naar een verleidelijke zomerjurk. Dionne wordt van het ene bijzondere pakje in het andere gehesen. En dat vinden de kijkers van het programma natuurlijk helemaal niet erg. Die lopen te smullen van al die leuke kleding van Dionne. Zeker, omdat Dionne er altijd nog een stukje knapper uitziet in die kleren dan normaal. Eigenlijk zouden de stylistes van het programma Dionne altijd aan moeten kleden. Dan hoeft Dionne niet meer na te denken wat ze aan gaat trekken en zijn haar volgers standaard tevreden met haar leuke pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...