Dionne Slagter (OnneDi) viert verjaardag met foto van royale voorgevel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Dionne Slagter heeft voor haar verjaardag flink uitgepakt. Vooral haar voorgevel is royal in beeld gebracht. 

Dionne Slagter maakt prachtig kiekje voor volgers

De aantrekkelijke blondine heeft het zelfs op haar verjaardag voor elkaar gekregen om een ontzettend spannend plaatje te plaatsen. De prachtige YouTuber houdt er van om haar lichaam van de beste kanten te laten zien. Daar is ze dan ook ontzettend goed in geworden de afgelopen jaren. De knappe dame weet met elke foto die ze maakt haar volgers dan ook weer een beetje te verrassen. En ook deze keer is het raak. Met haar ongelooflijk mooie foto weet Dionne haar volgers helemaal te doen smelten. En dat komt niet vanwege de warmte van de kaarsjes, maar gewoon omdat Dionne zelf zo’n ongelooflijk hete dame is.

Lees ook: Wow: OnneDi deelt verleidelijke foto’s in haar favoriete setje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OnneDi – Dionne Slagter (@onnedi)

Dionne Slagter speelt verleidelijk met verjaardagstaart

De knappe blondine poseert even op een verleidelijke manier met haar verjaardagstaart om iedereen te laten zien dat ze weer een jaartje ouder is geworden. Natuurlijk doet ze dat geheel op haar eigen manier en dat betekent dat ze een ongelooflijk verleidelijk pakje draagt, tijdens het uitblazen van de kaarsjes. Het pakje van de knappe YouTuber focust zich vooral op haar prachtige vormen aan de voorkant. Die komen namelijk nog eens extra goed uit in deze strakke outfit. Haar volgers vinden dat natuurlijk helemaal niet erg. Die zijn maar al te blij dat ze weer eventjes naar het aantrekkelijke lichaam van Dionne Slagter hebben mogen kijken. Dionne zelf is ook zeker niet ontevreden. Elk excuus om een verleidelijke foto te mogen plaatsen is voor haar een goed excuus. Ze zit dus heerlijk in haar nopjes met de prachtige foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OnneDi – Dionne Slagter (@onnedi)

Dionne Slagter laat meest verleidelijke kant zien in natuurfoto

De knappe blondine heeft natuurlijk een ongelooflijk goed gevormd lichaam. Dat valt simpelweg niet te ontkennen. Maar haar lichaam komt wel het beste uit in de meest strakke en verleidelijke pakjes. Dionne draagt deze dan ook graag, want zo kan ze haar lichaam van de beste kant laten zien. Ze nam een keer een van haar meest verleidelijke setjes mee naar het bos om daar een ongelooflijk spannende shoot te doen in de natuur. Dionne liet zich tijdens deze shoot van haar beste kant zien. De aantrekkelijke blondine zag er zelden zo goed uit als op deze foto. Van haar prachtige lijf tot haar volle rondingen en natuurlijk haar intieme blik, alles aan de foto lijkt te kloppen. Het is misschien wel de beste shoot die Dionne Slagter tot nu toe gedaan heeft. En dat wil wat zeggen met alle verleidelijke foto’s die de knappe blondine ooit online heeft gegooid. Dionne zelf is in ieder geval erg tevreden met de mooie kiekjes. Gelijk heeft ze ook, want ze zien er stuk voor stuk heerlijk uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?