Deze zeldzame foto van piepjonge zangeres Anouk wekt verbazing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk is één van de beste zangeressen van Nederland. Anouk draait al jaren mee in de scene. Helaas plaatst ze tegenwoordig iets minder vrolijke foto’s op haar Instagram. Gelukkig duikt er nu een zeldzame foto van Anouk op waar ze schitterend op staat. We moesten er wel diep voor in de archieven duiken…

Jongere Anouk lacht prachtig op foto

Zangeres Anouk is met haar 46 jaar nog steeds een prachtige verschijning. Tegenwoordig gaat Anouk door het leven met een erg minimalistisch kapsel. Vroeger kenden we Anouk voornamelijk van haar lange blonde lokken. Sterrenfotograaf William Rutten was aan het bladeren tussen zijn foto’s uit de begin jaren 2000. Hiertussen vond hij onderstaande prachtige foto van zangeres Anouk. De foto is gemaakt in 2006 en Anouk staat er geweldig op. Haar charmante blik, ietwat wilde haren en subtiele lach maken de foto helemaal compleet. Veel volgers van William Rutten reageren positief over de foto en over hoe knap Anouk is. Toch zijn er ook oplettende volgers die op de foto iets van Anouk zien wat nu (bijna) niet meer voorkomt. Namelijk een foto waarop de zangeres lacht. Als we kijken naar de tijdlijn van Anouks Instagram is er inderdaad geen enkele recente foto waarop de zangers lacht. Alle foto’s zijn treurig, sip en chagrijnig. Erg jammer, want een lach maakt Anouk toch een stukje mooier.
Lees ook: TVOH-coach Anouk verwijdert pijnlijke foto van Instagram

Anouk vergelijkt Peter van der Vorst met ‘speenvarken’

Na alle commotie en beschuldigingen rondom The Voice of Holland  besloot Anouk te stoppen als coach bij het programma. In een radio uitzending met Radio 538 vertelt Anouk dat ze na dit bericht op werd gebeld door de baas van RTL, Peter van der Vorst. Anouk zegt tijdens de uitzending: “De dag daarna heb ik Peter van der Vorst als een soort gillend speenvarken aan de telefoon gekregen”. Volgens Anouk zei Peter van der Vorst dat ze het hand in hand moesten gaan oplossen omdat ze zo’n goed band hadden. Anouk reageerde hierop dat ze hem drie keer heeft gesproken en alleen een zakelijke overeenkomst hadden. Het is dus wel te stellen dat Anouk er flink klaar mee was.

Anouk viert jubileum met verloofde

Anouk is al vele jaren samen met vriend Dominique Schemmekes. Dominque is met zijn 27 jaar een stuk jonger dan Anouk. Anouk zegt dat ze Dominiques huwelijksaanzoeken meerdere keren heeft afgewezen en daarom besloot ze zelf op één knie te gaan. Dominque deelde op zijn Instagram een erg lieve foto van Anouk en hem op de achterbank in de auto. Hierbij schrijft hij dat hij elke keer weer verliefd op Anouk word. De foto is ter ere aan het feit dat het stel al 7 jaar samen is. Anouk en Dominque hebben samen een dochter genaamd Jelizah Rose. Anouk heeft uit eerdere huwelijken nog 5 kinderen. Ook hier was Anouk nog lachend op foto’s te zien.

Anouk heeft optreden op Malieveld met S10

Anouk kondigt op haar Instagram aan een concert te gaan geven op het Malieveld in Den Haag. Waarschijnlijk zal ze o.a. nummers zingen uit haar nieuwe mini album. De zangeres zet bij de foto vereerd te zijn dat Frenna en S10 haar support acts zullen zijn tijdens het optreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!