TVOH-coach Anouk verwijdert pijnlijke foto van Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het drama rondom programma The Voice of Holland neemt een nieuwe wending. Coach Anouk verwijderd een belastende foto.

Wat is het toch een regelrecht zooitje bij televisieprogramma The Voice of Holland. Niet allen voormalig coach Marco Borsato blijkt buiten zijn boekje gegaan te zijn, maar meerdere mensen binnen de organisatie van het bekende programma hebben zich blijkbaar grandioos misdragen. Voor de mensen die er niks mee te maken hebben blijven er maar twee opties over: ontkennen dat je er iets van af wist en alle banden met oud-collega’s verbreken. Dat is dan ook precies wat coach Anouk Teeuwe momenteel aan het doen is. Zodra de beerput open ging, besloot ze om niet meer terug te keren naar The Voice of Holland en nu verwijderd ze ook alle foto’s van haar en mede-coach Ali B.

Lees ook: Foto: The Voice-coach Anouk is stiekem gewoon enorme softie

Anouk verwijderd foto Ali B. na drama The Voice of Holland

Zoals je kan zien op de foto van Yvonne Coldeweijer heeft Anouk plotseling een foto van haar en voormalig collega Ali B. van haar Instagram pagina gehaald. Jarenlang waren de twee coaches de beste maatje bij The Voice of Holland. Maar nu lijkt er aan die lange vriendschap een einde te zijn gekomen. Nog voordat er bekend is geworden wat de precieze rol is van Ali B. in het hele schandaal bij The Voice lijkt Anouk al haar conclusies te trekken. Ze is helemaal klaar met Ali en besluit alle foto’s met hem te verwijderen en afstand te nemen van de rapper die zolang een maatje van haar was. Na de tweede aangifte tegen Ali heeft Anouk besloten om meteen het contact te verbreken. De koningin van de roddels, Yvonne Coldeweijer, heeft dit meteen gezien en besloten om het feit te documenteren.

Ook The Voice of Holland, net als Anouk helemaal klaar met Ali

Niet alleen Anouk heeft de banden met Ali B. keihard verbroken. Ook zender RTL heeft besloten om de samenwerking met Ali voorlopig maar even stop te zetten. In ieder geval tot boven water is wat er nu precies allemaal gebeurd is achter de schermen van The Voice. En tot dat moment daar is, zal je weinig tot niks meer zien van Ali B. op televisie.
Anouk is helemaal alleen na drama The Voice of Holland

In het begin hadden Ali en Anouk de dikste pret samen tijdens de opnames van The Voice of Holland. Ze heeft wel eens verteld vroeger dat zijn aanwezigheid de opnames zo leuk maken. Nu zal Anouk daar anders op terugkijken. Nu ze Ali uit haar leven verbannen heeft staat Anouk er wel weer helemaal alleen voor. Ali hielp Anouk nog tijdens de coronacrisis toen de zangeres vast kwam te zitten in een hotel in Marokko. Op afstand wist Ali te helpen door zijn familie medicijnen te laten brengen. Anouk wist dat enorm te waarderen. Maar het was niet genoeg om de breuk tussen de twee nu te voorkomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!