Deze foto bewijst dat Maan de Steenwinkel op het Songfestival hoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Eurovisie Songfestival is weer achter ons. En Maan de Steenwinkel was aanwezig. Deze keer alleen als toeschouwer, maar eigenlijk zou ze op het podium moeten schitteren. 

Maan de Steenwinkel is momenteel de best scorende artiest van Nederland. Met haar hit Blijven Slapen die ze samen met Snelle heeft gemaakt heeft ze wekenlang op de nummer 1 plek gestaan. Als Nederland weer de winst wil pakken dan moet Maan dus eigenlijk volgend jaar gewoon naar het Eurovisie Songfestival gestuurd worden. Onderstaande foto bewijst al helemaal waarom Maan de geschikte kandidaat is om Nederland volgend jaar te vertegenwoordigen.

Lees ook: De beste foto’s van Maan de Steenwinkel met andere vrouwen
De Instagram Eurovisie Songfestival look

Op het Songfestival is het belangrijk als land dat je opvalt. En opvallen doet Maan. Je hoeft maar een korte blik te werpen op haar outfit om dat te kunnen zien. Hoewel haar jurkje redelijk braaf oogt valt het wel gelijk lekker op door al die glitters. En laten we de hartjes laarzen, waarmee Maan menig hart verovert, ook vooral niet vergeten. Maan weet wel hoe ze zichzelf moet presenteren. Als Nederland dus een goede beurt wil maken volgend jaar en echt iets opvallends op het podium wilt zetten, dan moet Maan wel naar Italië toe. Dan zijn alle ogen gelijk op haar gericht, van het moment dat ze het podium betreedt tot de laatste noten die ze zingt.

Maan de Steenwinkel is de beste zangeres

Buiten het feit om dat Maan lekker zal opvallen kan ze ook nog eens enorm goed zingen. Kijk maar naar de menig samenwerkingen die ze de afgelopen tijd heeft gedaan. Dat zijn allemaal gigantische hits geworden dankzij het zangtalent van Maan. De vraag is dus eigenlijk meer of we alleen Maan moeten sturen of dat we er iemand bij moeten doen. De opties zijn eindeloos: Kraantje Pappie, Nick Schilder, Bente of wellicht Snelle. Er zijn vele opties mogelijk. Maar die duetten zijn stiekem allemaal zo goed vanwege Maan. Dus misschien moeten Maan toch alleen het Songfestival gokje wagen. Met Maan aan het roer wordt de Nederlandse inzending voor het songfestival volgend jaar een regelrecht succes.

Gaat Maan naar het Songfestival volgend jaar?

Of Maan naar het Eurovisie Songfestival mag is nog lang niet bekend. Maar ze zouden gek zijn als ze haar niet vragen. Maan is duidelijk een groot fan van het hele spektakel, anders was ze ook niet in het publiek gaan zitten om mee te luisteren. Maar eerlijk is eerlijk, haar plek is veel meer op een podium, dan in het publiek. Vanzelf wordt duidelijk wie de inzending wordt voor de volgende editie, maar als Nederland de winst wilt pakken, dan is er eigenlijk maar 1 keuze die logisch is. En die keuze is Maan de Steenwinkel. Daar is geen enkele twijfel over mogelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!