Deze Bondbabes gingen Billie voor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na 58 jaar heeft James Bond nog steeds ‘No Time to Die’. In april, hopelijk gepaard met een aangename lentezon, zal de nieuwe film in première gaan. En als je aan een Bond-film denkt, dan denk je ook aan Bond-soundtrack. Dit jaar is dat Billie Eilish, maar welke andere dames gingen haar ook alweer voor?

Laten we beginnen met de meest recente: Adele. Deze Britse zangeres was in 2012 verantwoordelijk voor de titelsong van de film ‘Skyfall’. Dat was nog in de tijd dat ze een maatje meer had en nog niet besmet was met het fitgirl-virus.

Skyfall was tevens de film waar James Bond bijna dood ging. De film kwam 50 jaar na de allereerste Bond-film en het was daardoor dus een mooi moment geweest om James misschien eindelijk eens ten ruste te leggen. Maar nee, James bleef volhardend en Daniël Craig moest nog twee keer in de huid kruipen van de womanizer en superspion. Het zal ‘m in ieder geval geen windeieren gelegd hebben, en Adele ook niet.

(Lees verder na de video)

I keep on fallin’

In 2008 was het Alicia Keys die samen met rockmuzikant Jack White een leuk titelnummertje in elkaar had geflanst voor de film ‘Quantum of Solace’. Leuk weetje: letterlijk vertaald betekent het ‘een beetje troost’. Met deze naam doelde de makers van de film op de troost die James Bond haalt uit het uitschakelen van zijn vijanden na de dood van bondgirl Vesper, gespeeld door Eva Green.

(Lees verder na de video)

Queen of Pop

De euro was net ingevoerd en daarmee zag iedereen de helft van zijn vermogen als sneeuw voor de zon verdwijnen, tergend langzaam, totdat de zakken van Jan Modaal leeg waren. Vast en zeker zullen er mensen rijker van zijn geworden, zoals altijd, maar dat terzijde. 2002 was ook jaar dat Pierce Brosnan voor het laatst de rol van James Bond vertolkte en het jaar dat superster Madonna de regie in handen kreeg over de productie van de nieuwe Bondsong voor de film ‘Die Another Day’. Het was de tijd dat Madonna nog door kon voor sekssymbool, wat helaas vandaag de dag niet meer het geval is. Tegenwoordig doen we het met vrouwen als Kim Kardashian of onze eigen Doutzen Kroes, wat natuurlijk ook niet mis is.

(Lees verder na de video)

Toen Famke Janssen nog niet van plastic was

In tegenstelling tot ‘Die Another Day’, was ‘GoldenEye’ de eerste film met Pierce Brosnan in de hoofdrol. In die film was hij een haartje verwijderd van het bed delen met onze eigen Famke Jansen, die achteraf een Russische nymfomaan bleek te zijn met zeer gevaarlijke dijen…

Voor ‘GoldenEye’ werd niemand minder gevraagd dan een van de grootste souldiva’s aller tijden: Tina Turner. Weliswaar werd het nummer niet door haar geschreven. Die verantwoordelijkheid lag in de handen van de zanger en gitarist van U2, Bono en The Edge.

Dat waren nog eens tijden. Toen was Famke Janssen nog gewoon van huid, in plaats van plastic. Het zal Mannenzaken daarom niet verbazen als ze ooit in de plastic soep terecht komt en opgeruimd wordt door Boyan Slat.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...