Doutzen Kroes

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes

Modellencarrière

Doutzen’s modellencarrière begon toen ze 18 was. Om een zakcentje bij te verdienen stuurde de Friezin wat kiekjes naar een modellenbureau. En dat bleek achteraf een héle goede keus te zijn, aangezien het modellenbureau, Paparazzi Models, direct een contract met haar tekende. Toen Doutzen op de Vogue Italia schitterde kwam de grote bekendheid pas écht. Ze werd opgemerkt door modellenbureaus in New York én ze werd gescout door het grootste lingeriemerk van de wereld, Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret

In 2005 liep Doutzen haar eerste Victoria’s Secret Fashion Show. En dat is zeker niet zomaar een modeshowtje. De lingerieshow is, met zo’n 5 miljoen kijkers, de meest bekeken fashion show ter wereld. Drie jaar later, in 2008, werd Doutzen officieel een Victoria’s Secret Angel. Hiermee behoorde de Nederlandse schone tot de 10 beste topmodellen van de wereld. In 2015 werd bekend dat Doutzen en Victoria's Secret uit elkaar gingen. Waarom? Volgens de Creatief Directeur van het merk, Ed Razek, wilde Doutzen zelf weg vanwege verplichtingen in Nederland. Later bleek dit haar samenwerking met het in Europa zeer bekende lingeriemerk Hunkemöller te zijn.

Privéleven

Naast een megapopulair supermodel is Doutzen ook een supervrouw en supermama. Doutzen trouwde in 2010 met haar grote liefde Sunnery James. Niet veel later, in januari 2011, werd hun eerste zoontje geboren, genaamd Phyllon. In 2014 kreeg het stel hun tweede kindje, een dochtertje genaamd Myllena. Na bijna 10 jaar voornamelijk in New York te hebben gewoond, woont het stel momenteel al een tijdje in hun immense vila in het Gooi.

Goede doelen

Wie denkt dat Doutzen alleen een knap koppie is heeft het mis. Naast het doen van modellenwerk en het runnen van een gezin, zet Doutzen zich ook nog eens actief in voor goede doelen. Zo heeft het model ruim 10 jaar als ambassadeur voor Dance4Life gewerkt. Daarnaast zet de Friese schone zich al jaren in voor het beschermen van de olifant.

Nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Doutzen Kroes deelt oogverblindende foto van zonnig momentje

Doutzen Kroes zorgt voor pijnlijke ogen bij al haar volgers. Dit komt gelukkig niet door het voorkomen van de beeldschone blondine...

Natgeregende Doutzen Kroes deelt foto van misvormd gezicht

Doutzen Kroes staat de laatste tijd voornamelijk bekend vanwege haar vreemde uitspraken, maar na dit filmpje misschien ook vanwege haar vreemde gezicht. 

Verwarde Doutzen Kroes geweigerd op Instagram vanwege deze foto

Doutzen wordt zwaar gecensureerd door Instagram momenteel. Maar waarom? Wat heeft het model gedaan dat Instagram haar niks wilt laten posten?

Hongerige Doutzen Kroes gaat bijna over haar nek in moestuin

Doutzen Kroes heeft een erg alternatieve levenswijze, maar soms kost die haar meer dan haar lief is. 

Video: Geobsedeerde Doutzen Kroes snoept van eigen voorraad

Doutzen Kroes krijgt ineens trek als ze in de buitenlucht is. Het topmodel gaat op haar knieën om deze verse lekkernij te proeven...

Huh: Doutzen Kroes is heilig overtuigd van deze bizarre complottheorie

Doutzen Kroes staat wel bekend als een dame die er vreemde theorieën op nahoudt. Maar deze slaat echt alles. 

Doutzen Kroes deelt verontrustende foto op Instagram

Mensen vragen zich af of het wel helemaal goed gaat met Doutzen Kroes. Het prachtige model deelt een aantal zorgwekkende foto's.
Doutzen Kroes

Profiel

Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Giekerk, Nederland
Lengte: 1,78 meter
Gewicht: 54,4 kilo
Relatie: Ja, getrouwd met DJ Sunnery James
Kinderen: Phyllon (zoon) en Myllena Mae (dochter)
Familie: Johan Kroes (vader), Gearte Leistra (moeder) en Rens Kroes (zus)
Beroep: Model en actrice
Instagram: Doutzen gebruikt Instagram onder de naam @doutzen

Foto's

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes
Doutzen Kroes