Doutzen Kroes

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes

Modellencarrière

Doutzen’s modellencarrière begon toen ze 18 was. Om een zakcentje bij te verdienen stuurde de Friezin wat kiekjes naar een modellenbureau. En dat bleek achteraf een héle goede keus te zijn, aangezien het modellenbureau, Paparazzi Models, direct een contract met haar tekende. Toen Doutzen op de Vogue Italia schitterde kwam de grote bekendheid pas écht. Ze werd opgemerkt door modellenbureaus in New York én ze werd gescout door het grootste lingeriemerk van de wereld, Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret

In 2005 liep Doutzen haar eerste Victoria’s Secret Fashion Show. En dat is zeker niet zomaar een modeshowtje. De lingerieshow is, met zo’n 5 miljoen kijkers, de meest bekeken fashion show ter wereld. Drie jaar later, in 2008, werd Doutzen officieel een Victoria’s Secret Angel. Hiermee behoorde de Nederlandse schone tot de 10 beste topmodellen van de wereld. In 2015 werd bekend dat Doutzen en Victoria's Secret uit elkaar gingen. Waarom? Volgens de Creatief Directeur van het merk, Ed Razek, wilde Doutzen zelf weg vanwege verplichtingen in Nederland. Later bleek dit haar samenwerking met het in Europa zeer bekende lingeriemerk Hunkemöller te zijn.

Privéleven

Naast een megapopulair supermodel is Doutzen ook een supervrouw en supermama. Doutzen trouwde in 2010 met haar grote liefde Sunnery James. Niet veel later, in januari 2011, werd hun eerste zoontje geboren, genaamd Phyllon. In 2014 kreeg het stel hun tweede kindje, een dochtertje genaamd Myllena. Na bijna 10 jaar voornamelijk in New York te hebben gewoond, woont het stel momenteel al een tijdje in hun immense vila in het Gooi.

Goede doelen

Wie denkt dat Doutzen alleen een knap koppie is heeft het mis. Naast het doen van modellenwerk en het runnen van een gezin, zet Doutzen zich ook nog eens actief in voor goede doelen. Zo heeft het model ruim 10 jaar als ambassadeur voor Dance4Life gewerkt. Daarnaast zet de Friese schone zich al jaren in voor het beschermen van de olifant.

Nieuws

Hongerige Doutzen Kroes gaat bijna over haar nek in moestuin

Doutzen Kroes heeft een erg alternatieve levenswijze, maar soms kost die haar meer dan haar lief is. 

Video: Geobsedeerde Doutzen Kroes snoept van eigen voorraad

Doutzen Kroes krijgt ineens trek als ze in de buitenlucht is. Het topmodel gaat op haar knieën om deze verse lekkernij te proeven...

Huh: Doutzen Kroes is heilig overtuigd van deze bizarre complottheorie

Doutzen Kroes staat wel bekend als een dame die er vreemde theorieën op nahoudt. Maar deze slaat echt alles. 

Doutzen Kroes deelt verontrustende foto op Instagram

Mensen vragen zich af of het wel helemaal goed gaat met Doutzen Kroes. Het prachtige model deelt een aantal zorgwekkende foto's.

Video: Kussende Doutzen Kroes geniet met haar rug in het gras

Wilde Doutzen Kroes is weer de natuur ingedoken! Ze ligt op een grasveldje haar leven te overpeinzen. Daar komen ook liefdevolle kusjes bij kijken...

Video: Doutzen Kroes is druk met zaadjes in de weer

Doutzen Kroes is helemaal weg van de natuur. Dus besloot ze om even een dag in de weer te gaan met zaadjes. 

Doutzen Kroes riskeert Instagram-verbod met controversiële foto

Doutzen Kroes heeft na maanden braaf gedrag toch weer besloten om haar aluminium hoedje weer op te zetten en de gekste dingen uit te kramen.

Schuddende Doutzen Kroes slaat wartaal uit op vreemde foto

De vaak zwevende Doutzen Kroes is weer geland. De prachtige blondine had wel wat vreemde uitspraken op haar Instagram. Ze focust zich nu op geluk halen uit de kleine dingen. Schudden voor de camera, bijvoorbeeld!
Doutzen Kroes

Profiel

Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Giekerk, Nederland
Lengte: 1,78 meter
Gewicht: 54,4 kilo
Relatie: Ja, getrouwd met DJ Sunnery James
Kinderen: Phyllon (zoon) en Myllena Mae (dochter)
Familie: Johan Kroes (vader), Gearte Leistra (moeder) en Rens Kroes (zus)
Beroep: Model en actrice
Instagram: Doutzen gebruikt Instagram onder de naam @doutzen

Foto's

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes
Doutzen Kroes