Doutzen Kroes

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes

Als we je vragen om één Nederlands model te noemen, is Doutzen Kroes waarschijnlijk degene waar je aan denkt. De Friese blondine was jarenlang het gezicht van grote merken als Calvin Klein en L’Oréal Paris. Doutzen Kroes werd geboren in Giekerk op 23 januari 1985. In 2003 behaalde ze haar havo diploma. Waar veel jonge mensen dan opnieuw de schoolbanken induiken om een opleiding te volgen, wilde Doutzen maar één ding: model worden. Toen ze 18 jaar oud was werd ze ontdekt door een modellenbureau uit Amsterdam. In korte tijd werd Doutzen Kroes één van de meest gewilde modellen uit ons land. De blondine is ontzettend trots op haar Friese afkomst en zet zich al jaren in voor de provincie.

Doutzen Kroes carrière als model en actrice

Versace, Gucci en Ralph Lauren. Het zijn zomaar drie merken die je terugvind op het CV van Doutzen Kroes. De beeldschone blondine liep op catwalks voor de grootste internationale modemerken. In 2006 sloot ze als 21-jarige een contract af bij L’Oreal, waarmee ze hét gezicht van het cosmeticamerk werd. Dat betekende dat Doutzen het best betaalde model van Nederland werd. Vanaf dat moment was Doutzen Kroes een grote naam in de modeindustrie. Ze hoorde zelfs bij de vijf bestbetaalde modellen in de wereld. Ook als actrice heeft Doutzen enkele rollen vervuld. Zo speelde ze in Nova Zembla en een aantal Amerikaanse verfilmingen van DC Comics, zoals Wonder Woman.

Doutzen Kroes relatie en partner

Het zal je niet verbazen dat voor een dame als Doutzen Kroes alle mannen in de rij staan. Toch kan er maar één de gelukkige zijn. En helaas voor iedereen die nog in de rij staat, heeft Doutzen haar favoriet al gekozen. Al in 2010 trouwde Doutzen Kroes met DJ Sunnery Gorré. Samen hebben ze een zoon en een dochter. Het moederleven was voor Doutzen Kroes lastig te combineren met haar werk. Het vele reizen zorgde ervoor dat ze haar kinderen en man vaak moest missen. In 2017 verhuisde ze al vanuit naar New York terug naar Nederland om haar kinderen hier te laten opgroeien. Sindsdien zet ze meer en meer haar modellenwerk op een lager pitje, om meer tijd met haar familie door te kunnen brengen.

Doutzen Kroes Instagram

Als internationaal bekend model, heb je natuurlijk ontzettend veel fans. Die fans willen allemaal ontzettend graag weten wat je doet en waar je bent. Via sociale media houden bekende personen hun volgers van alles op de hoogte. Doutzen heeft begrepen hoe belangrijk het bijhouden van een goede Instagram is. Met zo’n 4000 berichten en meer dan 8 miljoen volgers is Doutzen Kroes een echte Instagram expert en kun je haar ook bestempelen als een influencer. Heerlijke foto’s met de meest exotische outfits komen voorbij, maar ook voor vakantiefoto’s is er plek. Doutzen Kroes is te volgen op Instagram via @doutzen.

Nieuws

Foto: Doutzen Kroes drukt zich op bootje dicht tegen bloedmooie vriendin Candice Swanepoel aan

Het prachtige model Doutzen Kroes heeft een nieuw plaatje online gezet met vriendin Candice Swanepoel en dat is genieten geblazen!

Foto: Doutzen Kroes laat eindelijk weer haar fabelachtige modellenlijf zien

Het mocht wel weer eens tijd worden! Doutzen Kroes heeft eindelijk een nieuwe foto van haar heerlijke lichaam gedeeld.

Video: Half ontklede Doutzen Kroes speelt met de tuinslang

Natuurlijk moet ook Doutzen Kroes even de verkoeling opzoeken. Daarom spuit ze zichzelf helemaal onder met de tuinslang. 

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.

Foto: Doutzen Kroes neemt frisse duik in superstrak badpakje

Doutzen Kroes geniet momenteel ook gewoon heerlijk van haar vrije dagen. En dat doet z door een verkoelende duik te nemen. 

Video: Doutzen Kroes duikt zonder kleding in ijskoude vijver

Doutzen Kroes deelt een gedurfde video. De blondine laat zomaar haar handdoekje vallen in de sneeuw!

Douzen Kroes bewijst met bizarre video dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn

Doutzen Kroes stond ooit bekend als een van de meest aantrekkelijke vrouwen van de wereld. En het model bewijst graag dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn. 

Video: Doutzen Kroes doet sensueel dansje voor volgers

Voormalig model Doutzen Kroes is nog steeds heerlijk actief op haar Instagram en verwent haar volgers met een heerlijk dansje.
Doutzen Kroes

Profiel

Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Giekerk, Nederland
Afkomst: Friesland
Lengte: 1,78 meter
Gewicht: 54,4 kilo
Relatie: Ja
Partner: DJ Sunnery James Gorré
Kinderen: Phyllon (zoon) en Myllena Mae (dochter)
Familie: Johan Kroes (vader), Gearte Leistra (moeder) en Rens Kroes (zus)
Beroep: Model en actrice
Opleidingsniveau: Havo
School: Drachtster Lyceum
Instagram: Doutzen gebruikt Instagram onder de naam @doutzen

Foto's

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes