Doutzen Kroes

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes

Modellencarrière

Doutzen’s modellencarrière begon toen ze 18 was. Om een zakcentje bij te verdienen stuurde de Friezin wat kiekjes naar een modellenbureau. En dat bleek achteraf een héle goede keus te zijn, aangezien het modellenbureau, Paparazzi Models, direct een contract met haar tekende. Toen Doutzen op de Vogue Italia schitterde kwam de grote bekendheid pas écht. Ze werd opgemerkt door modellenbureaus in New York én ze werd gescout door het grootste lingeriemerk van de wereld, Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret

In 2005 liep Doutzen haar eerste Victoria’s Secret Fashion Show. En dat is zeker niet zomaar een modeshowtje. De lingerieshow is, met zo’n 5 miljoen kijkers, de meest bekeken fashion show ter wereld. Drie jaar later, in 2008, werd Doutzen officieel een Victoria’s Secret Angel. Hiermee behoorde de Nederlandse schone tot de 10 beste topmodellen van de wereld. In 2015 werd bekend dat Doutzen en Victoria's Secret uit elkaar gingen. Waarom? Volgens de Creatief Directeur van het merk, Ed Razek, wilde Doutzen zelf weg vanwege verplichtingen in Nederland. Later bleek dit haar samenwerking met het in Europa zeer bekende lingeriemerk Hunkemöller te zijn.

Privéleven

Naast een megapopulair supermodel is Doutzen ook een supervrouw en supermama. Doutzen trouwde in 2010 met haar grote liefde Sunnery James. Niet veel later, in januari 2011, werd hun eerste zoontje geboren, genaamd Phyllon. In 2014 kreeg het stel hun tweede kindje, een dochtertje genaamd Myllena. Na bijna 10 jaar voornamelijk in New York te hebben gewoond, woont het stel momenteel al een tijdje in hun immense vila in het Gooi.

Goede doelen

Wie denkt dat Doutzen alleen een knap koppie is heeft het mis. Naast het doen van modellenwerk en het runnen van een gezin, zet Doutzen zich ook nog eens actief in voor goede doelen. Zo heeft het model ruim 10 jaar als ambassadeur voor Dance4Life gewerkt. Daarnaast zet de Friese schone zich al jaren in voor het beschermen van de olifant.

Nieuws

Video: Doutzen Kroes duikt zonder kleding in ijskoude vijver

Doutzen Kroes deelt een gedurfde video. De blondine laat zomaar haar handdoekje vallen in de sneeuw!

Douzen Kroes bewijst met bizarre video dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn

Doutzen Kroes stond ooit bekend als een van de meest aantrekkelijke vrouwen van de wereld. En het model bewijst graag dat ze nog steeds verleidelijk kan zijn. 

Video: Doutzen Kroes doet sensueel dansje voor volgers

Voormalig model Doutzen Kroes is nog steeds heerlijk actief op haar Instagram en verwent haar volgers met een heerlijk dansje.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Video: Doutzen Kroes wordt afgelebberd in afgelegen bosje

Doutzen Kroes is een beeldschone vrouw, maar wij zijn niet de enige die dat lijken te vinden. In deze video krijgt Doutzen een zéér vochtige manier van aandacht!

Foto: Doutzen Kroes terroriseert vliegveld met walgelijk gedrag

De prachtige Doutzen Kroes is mooi aan de buitenkant, maar is ze dat ook van binnen? Medewerkers van KLM delen hun horrorverhalen over het veeleisende model...

Foto: Ex-model Doutzen Kroes toch ineens weer op catwalk gespot

Doutzen Kroes is sinds een tijdje gestopt met haar modellenwerk. Het was zo stil rondom het Nederlandse topmodel dat het erop leek dat ze nooit meer terug zou keren. Totdat Doutzen ineens weer verschijnt op een catwalk in Parijs!

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 
Doutzen Kroes

Profiel

Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Giekerk, Nederland
Lengte: 1,78 meter
Gewicht: 54,4 kilo
Relatie: Ja, getrouwd met DJ Sunnery James
Kinderen: Phyllon (zoon) en Myllena Mae (dochter)
Familie: Johan Kroes (vader), Gearte Leistra (moeder) en Rens Kroes (zus)
Beroep: Model en actrice
Instagram: Doutzen gebruikt Instagram onder de naam @doutzen

Foto's

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes
Doutzen Kroes