Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Maan de Steenwinkel heeft een leger aan bekende vrienden en vriendinnen die klaar staan om alles te doen wat Maan van ze nodig heeft. Dus toen de knappe zangeres achtergrond dansers nodig had om te schitteren in haar nieuwste videoclip, sprongen al haar vrienden vanzelfsprekend in de houding om mee te mogen doen aan dit fantastische project. Een vriendin van Maan steekt daar toch wel echt met kop en schouders bovenuit. Niemand minder dan prachtige blondine Mikkie Kiemeney, de beeldschone vriendin van voetballer Frenkie de Jong heeft een bescheiden, maar toch onmisbaar rolletje in de videoclip.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel en Mikky Kiemeney spelen op het strand

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney en Maan de Steenwinkel zijn dikke vrienden

Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar Maan de Steenwinkel en Mikky Kiemeney zijn de beste vriendinnen. Ze trekken regelmatig met elkaar op. Meestal is Snelle daar dan ook nog bij aanwezig. Een soort Amsterdamse ‘De Drie Musketiers’ vormen ze. Mikky maakt misschien geen muziek, maar toch weten de vrienden op andere vlakken samen te werken. Zo heeft Mikky natuurlijk een talent voor stijl en mode, dus vraagt ze Maan regelmatig bij fotoshoots en dergelijke. En Maan laat op haar beurt Mikky weer meespelen in haar videoclips. Zo houden de twee elkaar heerlijk betrokken in elkaars wereldje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Mikky is Maan erg dankbaar

Mikky is erg dankbaar voor de vriendschap met Maan. De twee lijken elkaar mooi aan te vullen en zijn inmiddels bijna een soort twee handen op één buik. Het was dus niet meer dan logisch dat Mikky mee ging doen met de videoclip van Maan. Iedereen was wel een beetje verbaasd dat Mikky uiteindelijk maar zo’n kleine rol heeft gekregen. Ze had eigenlijk wel een beetje meer in de spotlight mogen staan. Misschien dat Maan toch wel een beetje bang was dat Mikky te veel van de aandacht in de clip op zou eisen. Een terechte angst natuurlijk, aangezien Mikky net zo verleidelijk, als niet verleidelijker is dan Maan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Spot Mikky in de clip van Maan

Het feit dat Maan echte vrienden in de clip heeft zitten, maakt het natuurlijk nog even een stapje extra persoonlijk. En dat terwijl Leven al zo’n persoonlijk nummer was. je kan Mikky twee keer spotten in de clip, maar in de scenes waar ze in speelt, steelt de beeldschone blondine wel meteen de show. Misschien komt dat ook wel een beetje omdat ze twee keer naast Snelle is gezet, waardoor de prachtige Mikky nog beter in het  oog springt. Benieuwd of je Mikky ook zo makkelijk kan spotten? Kijk dan de clip hieronder. Dan kan je ook gelijk weer genieten van alle bijzondere en verleidelijke danspasjes van Maan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...