Foto: Maan de Steenwinkel en Mikky Kiemeney spelen op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Van sommige mensen verwacht je niet dat het hele goede vrienden van elkaar zijn. Toch kan het. Zo zijn Maan de Steenwinkel en Mikky Kiemeney de beste vrienden. 

Maan de Steenwinkel en Mikky Kiemeney blijken hele goede vriendinnen te zijn. Waar de twee dames elkaar van kennen is niet bekend, maar dat ze het erg naar hun zin hebben met elkaar dat is wel duidelijk. De twee bekende vriendinnen zijn onlangs samen naar het strand geweest en daar hebben ze even heerlijk uit kunnen waaien.

Lees ook: FOTO: Maan de Steenwinkel en Mikky Kiemeney hebben het gezellig samen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Maan en Mikky, een ongebruikelijk duo

De vriendin van een succesvolle voetballer en de meest gewilde zangeres van het moment. Op het eerste gezicht, lijken de twee dames niet in dezelfde cirkels te verkeren. Maar beide dames hebben een grote passie en dat is kleding. Maan is natuurlijk een tijdje terug aan de slag gegaan met haar eigen pakje ontwerpen en Mikky heeft al een langere tijd een eigen kledinglijn in handen. Misschien dat de gezamenlijke passie voor kleding de twee bij elkaar heeft gebracht. Hoe dan ook, het duo is onafscheidelijk. De dames besloten om samen er een dagje op uit te gaan en lekker het strand op te zoeken. Geen verkeerd plan in de warmte.

Maan in de zon

Maan besluit om eens lekker goed bruin te worden in de volle zon. Ingesmeerd en al neemt ze plaats op haar handdoek. Mikky vindt het toch fijner om er een stoeltje bij te pakken. De dames genieten samen eens goed van de zon, het strand en elkaar. Na al het spelen op het strand is het natuurlijk wel even zaak dat ze zich goed afspoelen. Dat zand gaat anders overal zitten en dat wil je natuurlijk niet.

Maan laat haar wifeys uit

Na een tijdje is het mooi geweest. Alleen maar op je handdoek liggen wordt je ook niet gelukkig van. Dus besluiten de dames om maar eens iets actiefs te gaan doen. Zoals een lange strandwandeling. Maan laat zowel haar hondje uit als Mikky. Twee vliegen in één klap zo te zien. Met zijn drieën maken ze een lekker lange wandeling in de zon. Dat wordt zo wel een heel actieve dag voor Maan en Mikky.

Maan traint nog even door

Waar Mikky een sportief dagje strand meer dan voldoende vindt, gaat Maan nog even door. Ze laat het er niet bij zitten en pakt ook nog even voor het eerst sinds maanden een avondje sportschool erbij. Zuchtend en zwetend slaat ze zich door haar oefeningen heen. Wat is ze toch ook een doorzetter, die Maan. Een echt natuurtalent. Het is natuurlijk niet allemaal voor haar plezier, Maan wil namelijk in absolute topvorm zijn voor het moment dat haar solo concerten weer van start gaan. Ze moet natuurlijk al haar eigen danspasjes nog wel bij kunnen houden. En daarom is ze weer flink aan de bak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.