De zonnige avonturen van OG3NE op Ibiza

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De drie zusjes van OG3NE besloten dat het tijd was voor een welverdiende vakantie. Op het zonnige Ibiza beleefden zij allerlei avonturen. 

De drie zusjes Amy, Lisa en Shelley van de meidengroep OG3NE hebben het drukker dan ooit. Ze gaan het aankomende seizoen met twee theater tournees het land door en dat betekent dat ze elke week wel ergens in Nederland staan op te treden. Tel daar nog eens alle televisie optredens en overige concerten bij op en de kalender van de zusjes is goed gevuld. Dus ze besloten om, voordat ze straks een jaar lang moeten knallen, nog even de rust op te zoeken op het zonnige Ibiza. En daar beleefden ze een hoop avonturen.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Lisa Vol van OG3NE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Samen uit, Samen Thuis

geheel in stijl met de titel van hun nieuwe tournee besloten de zusjes om samen er op uit te trekken naar het zonovergoten Ibiza.  Daar was het tijd voor een aantal dagen zon, zee en strand om weer helemaal op te laden voor de reeks optredens die er aan zit te komen. De zusjes waren in het begin nog veel samen, maar trokken er ook alleen op uit om wat avonturen te beleven. Maar voordat het zover was, namen ze nog een leuke groepsfoto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

De zomerse outfit van Amy Vol

Amy zonderde zich even af om een dagje op zichzelf door te brengen. Dat deed ze in een outfit zo helder blauw als de zee bij Ibiza. Wat weinig mensen weten is dat Amy best wel een plantenmeisje is, dus ze moest even naast de gigantische plant haar nieuwe outfit showen. Vanwege de spiegel achter haar kan je goed alle hoeken zien. Amy heeft ook overal over nagedacht. In haar nieuwe outfit heeft ze de hele dag heerlijk zitten ontspannen en genoten van het weer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Lisa’s bruine beentjes

Lisa besloot dat ze haar tijd op Ibiza het beste door kon brengen aan het zwembad. Dus dat heeft ze ook gedaan. In een ontspannen stoeltje werkt de zangeres aan haar kleurtje. Het is te hopen dat ze straks niet met allemaal strepen op haar lijf terugkomt. Dan ziet ze er op het podium uit als een zingende zebra.

Verlaat verjaardagsfeestje voor Lisa Vol

Misschien is het tripje ook wel een klein beetje bedoeld als verjaardagscadeautje voor Lisa. Die was namelijk recent nog jarig. De blondine is 27 lentes jong geworden en ziet er met de dag steeds mooier uit. En hoe vier je dat beter dan met je zussen een hartstikke leuke trip te maken naar het tropische Ibiza. Nu hopen dat ze genoeg uitgerust is om straks al die optredens haar zangkunsten weer perfect uit te kunnen voeren. Gelukkig heeft ze haar lieve zusjes aan haar zijde om haar bij te staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.