De verborgen talenten van Romy Monteiro uit GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse soapwereld, sinds ze in de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden zit. Maar ze heeft nog veel meer verborgen talenten. 

Het mag duidelijk zijn dat Romy Monteiro een vrouw is van vele talenten. De laatste tijd kennen mensen haar voornamelijk van haar rol als Indra in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarvoor speelde de actrice in musicals en werkte ze aan haar muziek carrière. Hoe staat het daar nu eigenlijk mee en welke andere talenten heeft Romy nog meer in huis?

Lees ook: Romy Monteiro eindigt drukke dag met badjas filmpje op Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy heeft haar eigen muziek uitgebracht

Samen met artiest Russo heeft Romy haar eigen liedje uitgebracht. Optreden deed Romy wel veel, maar vanwege haar werk in GTST was haar muziek carrière een beetje stil komen te liggen. Inmiddels heeft ze de draad weer flink opgepakt. Haar nieuwste nummer Einde of Begin heeft al meer dan 50.000 streams opgeleverd. Ook mocht ze het nummer live spelen bij Humberto. Een grote stap in de muzikale loopbaan van Romy, die naast acteren ook echt serieus goed kan zingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

De modellenwereld ligt aan haar voeten

Niet alleen kan Romy erg goed acteren, ook wordt ze veel gevraagd als model. In wezen heeft model staan ook veel te maken met het overdragen van emotie. En daar is Romy natuurlijk heel goed in. De modellenwereld ligt wat dat betreft aan haar voeten. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Romy in grote bladen op de cover verschijnt. Haar kenmerkende brede lach maakt iedere lezer namelijk gelijk vrolijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy praat alles aan elkaar

Voor een camera staan is Romy niet onbekend, al doet ze dat meestal als zangeres of actrice. Maar wist je dat ze ook hard op weg is als presentatrice. Met haar positieve houding, ruime camera ervaring en verleidelijke looks doet ze het hartstikke goed in televisie programma’s en bij events. Daarbij heeft Romy geen blad voor de mond. Ze zegt waar het op staat en kan zichzelf goed presenteren. Ze staat zelfverzekerd in haar schoenen. Ook is ze erg goed in vertellen. Als Romy praat, dan blijf je geboeid luisteren. En dat is een belangrijke eigenschap voor elke presentatrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy de influencer

Ze is niet alleen op het grote scherm actief, ook op social media weet Romy zich goed een houding te geven. Zo heeft ze een flink aantal volgers verzameld die ze dacht en nacht updates geeft over haar leven. Ze houdt actief haar kanalen bij, wat ook een hoop tijd vraagt van Romy, maar ze doet het graag. Zo werpt het beeldschone multi-talent zich langzaam maar zeker op als icoon. Om Romy Monteiro kan niemand meer heen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!