De mooiste Instagram foto’s van Sofie van den Enk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sofie van den Enk staat bekend als een presentatrice met pit en doorzettingsvermogen. Maar wat weinig mensen weten is dat ze ook erg leuke foto’s maakt voor op haar Instagram.

Je kent Sofie van den Enk vast nog wel van het programma Me Jane You Tarzan? waar ze een viral video scoorde door even navraag te doen over de betekenis van het woord Kech. “Dus je moeder is een Kech, je zusje is een kech?” staat nog diep het geheugen gegrift. Behalve succesvolle presentatrice vult Sofie haar dagen ook met het maken van leuke foto’s voor op haar Instagram account. En daarvan zijn dit toch echt de allermooiste.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Marlijn Weerdenburg

Woke up like this

Sofie is een van de meest mooie naturel vrouwen van Nederland. Ook zonder make-up ziet ze er nog beeldschoon uit. Haar net out of bed look is dus nog steeds prachtig. Lekker lui op de bank voelt Sofie zich dus ook helemaal in haar element.

De intense blik van Sofie van den Enk

Sofie heeft een erg zwoele en intense blik. Kijk langer dan vijf minuten in haar ogen en je loopt het risico om in haar blik te verdwalen. Haar indringende blik brengt Sofie ver in haar vak, waar ze vaak de persoon aan de andere kant van de camera moet doorgronden. Haar blik helpt daar flink bij, want iedereen smelt als boter als ze Sofie in de ogen aankijken.

De echte haarkleur van Sofie

Vele jaren liep Sofie rond met een blonde coupe. Maar een tijdje terug besloot ze dat het tijd was om terug te gaan naar haar oorspronkelijke haarkleur, die toch wel echt wat donkerder is. En sindsdien zie je Sofie eigenlijk voornamelijk nog met deze haarkleur. En eerlijk is eerlijk, het staat haar fantastisch.

De rode loper look van Sofie

Eens in de zoveel tijd dan wordt Sofie uitgenodigd voor rode loper evenementen. En dan komen de galajurken uit de kast. Sofie is erg elegant en weet zich goed een houding te geven op de rode loper. Eigenlijk zou ze bij elk evenement uitgenodigd moeten worden, al is het maar om de events wat op te leuken.

De professionele outfit van Sofie

Normaliter heeft Sofie wat meer lossen en vrolijke kleding aan, maar soms dan heeft ze even de behoefte om het over een andere boeg te gooien. Haar zakelijke outfits zijn ook erg stijlvol. Sofie weet ten alle tijde hoe ze zichzelf er het mooiste uit kan laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...