De mooiste Instagram foto’s van NOS nieuwslezeres Amber Brantsen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als nieuwslezeres mag Amber Brantsen iedereen voorzien van het laatste nieuws. Op haar Instagram is ze meer casual en plaatst ze allemaal leuke foto’s.

Amber Brantsen presenteert in haar dagelijks leven het NOS Journaal en daarnaast maakt ze voor de NOS hun Formule 1-podcast. Haar hart ligt bij de journalistiek en als nieuwslezeres legt ze haar hele ziel en zaligheid in haar werk. Maar in haar vrije tijd probeert ze zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Op haar Instagram pagina houdt ze haar volgers bij over alle leuke dingen die ze doet. En dat doet ze met een hoop mooie foto’s. En van al die foto’s zijn dit toch echt de allerleukste.

Lees ook: Waarom nieuwslezeres Amber Brantsen onze droomvrouw is

Amber op een tropisch eiland

Amber houdt wel van de zonnige vakanties. Het liefste gaat ze op reis naar een tropisch oord om weer even helemaal op te laden. Aan de zee met haar haren wapperend in de wind geniet ze van de zon. Passend gekleed in haar tropische blouse verkent ze alle eilanden van de wereld.

Een moment met Amber

Amber vindt mental health enorm belangrijk. En met goede reden. Niet alleen je , maar ook je brein verdiend voldoende zorrg. Rust in je hoofd creëren en zorgen dat je kan ontspannen tussen alle drukke momenten door is voor Amber echt een must. Daarom pakt ze soms even haar momentje. Dan moet ze even alles uitschakelen en de rust opzoeken. Een momentje met zichzelf om even alle stress van het moment van zich af te laten glijden.

De vriend van Amber

Op dierendag moest Amber natuurlijk even met haar kleine vriend op de foto. En dat ziet er wel heel schattig uit. En niet alleen door Amber haar kleine pluizenbol. Ook Amber zelf is op de foto een prachtige verschijning. Met een kat in haar handen veranderd ze van strenge nieuwslezeres naar lief meisje. De foto doet menig hart smelten.
Back to the 90s met Amber

Tijdens een verjaardagspartijtje moest Amber even een beetje gek en spontaan doen. In een kleurrijke outfit die direct uit de jaren 90 gekomen lijkt te zijn, gaat ze even spontaan op de foto. Het shirtje zit misschien een beetje strak, maar dat kan natuurlijk ook gewoon de bedoeling zijn geweest. Alles aan de jaren 90 was heerlijk fout, dus ook de kleding die erbij hoort.
De winter look van Amber

Ook als het buiten vriest en iedereen op de bank aan de warme chocolade melk zit, weet Amber er goed uit te zien. Amber besluit om de koude en grijze winterdagen een beetje op te vrolijken met wat kleur. En dat doet ze hartstikke goed. Zelfs in haar warme winterkleding komt Amber enorm verleidelijk over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gordon laat volgers enorm schrikken met outfit: ”Lijkt wel een oud wijf!”

Iedereen schrikt van de nieuwe uitstraling van Gordon! Wat heeft hij hier nu toch aan?

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!