De mooiste Instagram foto’s van GTST actrice Pip Pellens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens is niet alleen een van de meest succesvolle actrices van Nederland, maar ook een van de leukste. Dat bewijst ze keer op keer op Instagram. 

Iedereen zal actrice Pip Pellens nog wel kennen van haar rol als Wiet van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden. Sinds die tijd heeft Pip nog vele andere dingen gedaan. Ze is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle actrices van Nederland. En op haar Instagram deelt ze graag een kijkje achter de schermen van haar drukke leven. En daar zijn een hoop leuke foto’s te vinden. bekijk hieronder snel de mooiste foto’s van haar Instagram pagina.

Lees ook: Hoe is het nu met GTST-actrice Pip Pellens?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Het zomerse jurkje van Pip Pellens

Pip weet zich altijd in elke situatie goed te kleden. Of het nu warm of koud weer is, Pip ziet er eigenlijk altijd goed uit. Voor de zomer heeft ze altijd van die leuke jurkjes klaar liggen. Pip houdt wel van een vrolijk kleurtje, dus ze gaat graag in haar roze jurk over straat. De zonnebril maakt de outfit natuurlijk helemaal af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip haar zwoele blik

Bij Pip loop je het gevaar dat als je te lang in haar ogen kijkt je compleet tot over je oren verliefd bent op de actrice. Pip weet uitstekend hoe ze haar charmes in de strijd moet gooien en is een echte verleidster. Ze is erg goed in een intens zwoele blik opzetten waar je als man helemaal van smelt. Het is dus te hopen dat je nooit oog in oog komt te staan met Pip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

De Girl Next Door look

Pip heeft ook een meer onschuldige kant. In een lekker knusse en warme trui en een goede kop thee weet ze zich ook te vermaken. Ze heeft enorm het stigma van een Girl next Door, het verlegen buurmeisje dat stiekem toch veel leuker is dan verwacht. Met haar lieve blik kan je als man niet anders dan tot over je oren verliefd worden op de actrice. Ook lijkt ze met de dag steeds mooier te worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip woke up like this

Ook als Pip het niet probeert, ziet ze er eigenlijk altijd geweldig uit. Zelfs als ze vermoeid op bed ligt, met een slaperige blik en kleine oogjes, is ze nog een van de meest aantrekkelijke vrouwen van het land. Pip hoeft weinig moeite te doen om er goed uit te zien, want ze heeft vanuit zichzelf al een ontzettend knap gezicht. De man van Pip zal dan ook wel door het dolle zijn, want het is zeker geen straf om elke dag naast Pip wakker te mogen worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.