De mooiste foto’s van kersvers K3-lid Julia Boschman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is nog maar net toegetreden tot K3, maar kersvers lid Julia Boschman is nu al favoriet bij velen vanwege haar leuke foto’s!

Het is zover! K3 is weer compleet. Julia Boschman heeft de competitie K2 zoekt K3 gewonnen en mag in plaats van Klaasje Meijer deelnemen aan de populaire meidengroep. Voor Julia is het een droom die uitkomt en ook Hanne en Marthe zijn enthousiast over hun nieuwe collega zangeres. Alleen juryvoorzitter Gert baalt er nog een beetje van, want de winst van Julia zorgt ervoor dat zijn favoriete dame Amy dus afviel. Maar Gert kennende komt hij er wel weer bovenop als de drie dames samen in spannende rokjes op het podium staan.

Lees ook: Schrik niet: door deze auditie kwam Klaasje Meijer bij K3

Op deze foto komen al Julia’s dromen uit

Toen Hanne en Marthe bekend mochten maken wie zij uitkozen als hun nieuwe collega kon Julia haar geluk niet meer op. Op de foto is te zien hoe ze het nieuws in ontvangst neemt, na uren in spanning te hebben gezeten. Julie is een prachtige aanvulling op de meidengroep en past qua karakter heel goed bij Hanne en Marthe. Dat wordt dus genieten voor de drie meiden. En ook voor al hun fans, want K3 is weer compleet.

Julia kan een hele zwoele blik opzetten

Wat je van nieuwkomer Julia moet weten? Vooral dat ze heel goed is in het opzetten van een hele zwoele blik. De prachtige dame met de indrukwekkende krullen heeft een blik waar de meeste mannen bij weg zouden smelten. Ze is dan ook stiekem net iets te spannend voor de onschuldige meidengroep. Maar dat was Klaasje eigenlijk ook, dus dat maakt haar wel een goede vervanger.

Julia had een indrukwekkende finale

In de finale gaf Julia alles wat ze had en dat heeft ervoor gezorgd dat ze zichzelf nu officieel lid van K3 mag noemen. Het meest opvallende aan haar finale optreden was toch wel de leuke outfit die bij iedereen een indruk heeft achter gelaten. Het korte gele rokje in combinatie met het groene, weinig verhullende topje staat erg goed in de gedachte van alle kijkers gegrift.

Deze hete foto van Julia helpt jou de koude winter door

Het is buiten misschien koud, maar deze foto van Julia warmt je goed op. Met de zon op haar gezicht kijkt ze nonchalant richting de camera. Zo zie je maar, Julia is niet alleen heel verleidelijk, ze kan ook die onschuldige ‘girl next door’ look prima opzetten. Een dame met vele gezichten. Met zulke warme foto’s kom je in ieder geval goed de winter door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.