De meest opvallende weetjes over Emma Wortelboer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer kennen we natuurlijk allemaal als presentatrice bij BNNVARA. Wortelboer doorbreekt bij de omroep alle taboes en gaat geen enkel onderwerp uit de weg. De blondine is een open boek en deelt probleemloos wat ‘gevoelige’ informatie, in tegenstelling tot haar collega’s maakte Emma onlangs zelfs haar jaarsalaris bekend.

Emma deelt punten uit bij Eurovisie Songfestival

Emma Wortelboer werd in 2019 een internationale bekendheid tijdens het Eurovisie Songfestival. In 2019 stond Nederland met Duncan Laurence in de finale van het Songfestival. De toen 22-jarige Emma Wortelboer deelde namens Nederland de punten uit: een droom die uitkomt voor de presentatrice. Emma begon een actie #EMMAdouzepoints maar had nooit verwacht dat ze uiteindelijk de puntentelling uiteindelijk mocht doen. “Ik begon die actie echt een beetje als bluf. Kan nooit kwaad toch? Tot ik ineens een mailtje kreeg dat ik het mocht doen. Niet normaal en het komt nu wel heel dichtbij.” Emma vestigde de aandacht van heel Europa op zich toen ze gillend in beeld kwam omdat Duncan Laurence het songfestival had gewonnen. Als het aan Emma Wortelboer ligt, deelt ze niet nog een keer de Nederlandse punten uit tijdens het Eurovisie Songfestival. Het zou te moeilijk zijn om haar optreden van 2019 te overtreffen. Wel geeft de presentatrice aan dat ze het Eurovisie Songfestival graag had willen presenteren. Bekijk de hysterische reactie van Emma Wortelboer hier.

Lees ook De spannendste Instagram foto’s van Marieke Elsinga

Thierry Baudet loopt weg bij interview met Emma

Ook tijdens de verkiezingen van dit jaar wist Emma Wortelboer uitgebreid in het nieuws te verschijnen. De inmiddels 24 jarige presentatrice interviewde elke week in aanloop naar de verkiezingen een politicus. Ook politicus Thierry Baudet kwam aan de beurt. De twee zaten duidelijk niet op één lijn. Baudet reageert na een aantal vragen: “Ik vind de toon van de vragen irritant en niet empatisch. Je straalt geen interesse uit en dat inspireert me niet om iets over mezelf te vertellen.”. Als Emma Wortelboer vervolgens vraagt hoe Thierry Baudet dan wél wil dat ze de vragen stelt, reageert hij: “Ja gewoon, je hart is dicht. Je bent hard. Een hard persoon, daar praat ik niet graag mee over intieme zaken.”. Baudet spreekt uiteindelijk uit: “Ik merk dat het niet leuk is.” Wortelboer vraagt zich hardop af of alles altijd wel leuk moet zijn. Dat is voor Baudet de druppel. “Nee, maar dit werkt gewoon niet, dus laten we stoppen.” Baudet verlaat zichtbaar geïrriteerd ruimte. De onverwachte reactie van de politicus komt totaal onverwachts voor Emma. Voor het eerst wist de presentatrice niet wat ze moest zeggen.

Met wie heeft Emma Wortelboer een relatie?

De 24-jarige Emma Wortelboer is al jaren samen met haar vriend Tomer. Maar veel over de relatie deelt de blondine niet. Af en toe en foto van haar en haar vriend op Instagram vindt Emma wel genoeg. Tomer is regisseur en waarschijnlijk werkzaam bij dezelfde zender als Emma. Het stel woont samen in een één kamer appartement in Amsterdam Slotervaart, een soort studentenwoning op drie hoog. Samen zorgen Emma en Tomer voor hun poes Tanooki.

Deelname aan slimste mens

Vorig jaar verscheen Emma Wortelboer onverwachts in het bekende quizprogramma De Slimste Mens. Zo jong als Wortelboer zie je ze niet vaak aanschuiven in deze quiz. Al heel snel wist de jongste deelnemer van het seizoen de harten van twitterend Nederland voor zich te winnen door haar vlijmscherpe opmerkingen en goede gevoel voor humor. Wat niemand verwachtte, is toch gebeurd, de 24-jarige Emma staat in de finale van ‘De Slimste Mens’. Uiteindelijk legde Emma het af tegen de winnaar van De Slimste Mens: Rob Kemps. De beste man is beter bekend als de zanger van de Snollebollekes.

Foto’s van Emma Wortelboer op Instagram

Op de Instagram van Emma Wortelboer is te zien dat ze regelmatig opmerkelijke foto’s deelt. Emma neemt geen blad voor haar mond en staat bekend om haar rebelse houding. Ondanks dat Emma al jaren een relatie heeft, zijn er genoeg uitdagende foto’s op haar Instagram te bewonderen. Met een lengte van 176 cm en een lichaam waar je u tegen zegt, deelt Emma regelmatig prachtige foto’s. Daarnaast zien we amper samenwerkingen of gesponsorde berichten tussen de foto’s van Emma staan. Wortelboer deelt alleen de foto’s die zij wil delen en weet daarmee ruim 100.000 volgers te blijven interesseren.

De woonplaats van Emma

Emma Wortelboer wordt geboren op 26 oktober 1996 in Deventer. Ze groeide op in Manderveen en ging naar Het Erasmus in het Achterhoekse Almelo, waar ze haar havo-diploma behaalde. Ze speelde voetbal in het Dames 1 elftal van VV Manderveen. Inmiddels is de rebelse presentatrice 24 jaar jong.  Vanaf begin 2015 ging de blondine aan de slag als presentatrice en verslaggeefster bij BNN. Tegenwoordig is de uitbundige Emma nog steeds te zien bij BNNVARA en presenteerde onlangs ‘Tik ‘m aan’, op het hoogtepunt van de zaterdagavond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?