De leukste zomerse jurkjes van Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft veel leuke jurkjes die ze weer tevoorschijn mag toveren deze zomer. En die deelt ze graag!

Het is weer zomer en dat betekent dat de spijkerbroeken de kast in mogen en de zomerse jurkjes tevoorschijn worden gehaald. Het is ook veel te warm om de hele dag in een broek rond te blijven lopen. Zangeres Maan de Steenwinkel sluit zich daar helemaal bij aan. Zij heeft dan ook een hoop leuke zomerse jurkjes die ze graag laat zien op haar Instagram pagina.

Lees ook: Maan de Steenwinkel duikt het bed in voor nieuwe award

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Een luchtig jurkje

Het laatste jurkje van Maan liegt er ook niet om. De zangeres ziet er beeldschoon uit in de lichte stof. Dromerig kijkt ze nog om, terwijl ze haar zonnige vakantiebestemming verkent. Maan komt, zeker in haar fleurige jurkje, heel lief en zorgzaam over. Misschien licht het ook een beetje aan de sprookjesachtige omgeving, maar in haar zomerse jurkje weet Maan iedereen te betoveren.

Maan met glitter

Aan de andere kant van het spectrum bevinden zich de sprankelende glitterjurkjes van Maan. De getalenteerde blondine lijkt in zo’n jurkje gelijk een stuk stoerder. Een hele andere look voor de normaal zo lieve Maan. Maar het is wel een outfit waarin ze prachtig uitkomt. Ze mag hem dus zeker vaker aantrekken, glitters en al.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan als klavertje vier

Hoewel het misschien meer een lentejurkje is, staat het groene jurkje Maan wel gewoon fantastisch. Ze maakt de outfit af met een paar witte laarsjes, waardoor de aandacht gelijk naar de prachtig lange benen van Maan gaat. De stipjes op de jurk lijken een beetje op klavertjes vier. En daar zit ook wel wat in, want iedereen wordt gelukkiger als ze Maan in deze jurk mogen aanschouwen. Zelf vindt Maan dit een heerlijk jurkje om te dragen, aan haar blik te zien. Maan wordt helemaal gelukkig in haar groene verschijning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan houdt enorm van plagen

Eigenlijk is Maan een erg ondeugend meisje die ervan houdt om anderen een beetje te plagen. Of ze nu mensen een beetje plaagt in interviews, of bijvoorbeeld Kraantje Pappie extreem hoog laat zingen op podium, Maan houdt ervan om een beetje te treiteren. Die ondeugendheid zie je vaak ook wel terug in haar outfits, die toch wel wat ondeugends in zich hebben. Maar het komt nog het meeste tot uiting wanneer Maan een hele lieve outfit aan heeft, maar daar vervolgens heel ondeugend bij kijkt. Net zoals onderstaande foto. Maan heeft haar zomerse, rode paddenstoeljurkje aangetrokken, waardoor ze juist heel lief overkomt. Maar vervolgens blaast ze daar een grote kauwgombal bij. Maan is een lekker speelse meid, tikkeltje gek, maar wel enorm spontaan. En haar mooie jurkjes reflecteren dat als geen ander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!