De échte reden dat Maxime Meiland geen foto van haar nieuwe huis deelt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft nog geen jaar in haar ‘nieuwe’ huis in Noordwijk gewoond. Toch blijkt dat nieuwe optrekje niet helemaal naar wens. Luxepaard Maxime is blijkbaar pas tevreden met een huis van meer dan een miljoen.

Ondanks dat Maxime Meiland niet vies is van een rotklusje hier en daar, weten we allemaal dat ze ook van luxe houdt. De realityster is bekend van Chateau Meiland; een Nederlands realityprogramma waar je als kijker bijna niet omheen kan. Het eerste seizoen is gefocust op Maxime Meiland en haar familie, die een chateau in Frankrijk hebben gekocht om vervolgens om te bouwen tot een Bed & Breakfast. Naast hotels ombouwen heeft Maxime een nieuwe ‘hobby’ gevonden: verhuizen! Ze heeft namelijk haar tweede huis binnen een jaar gekocht!

Lees ook: De leukste foto’s en video’s van Maxime Meiland

Maxime Meiland koopt weer een huis

De mooie blonde dochter van de Meilandjes is veel op de voorgrond te vinden, en valt ook bij de meeste Nederlanders in de smaak. Maxime deelt veel via Instagram, maar een foto van haar nieuwste aankoop laat ze nog even achterwege. Nederland reageerde namelijk wat minder enthousiast op de nieuwe aanwinst van de realityster…

Maxime is verslaafd aan luxe

Maxime Meiland heeft afgelopen jaar nog een prachtig huis gekocht met haar vriend Leroy Molkenboer. In de villa, gelegen in Noordwijk, heeft het gezin het maar liefst een volle 5 maanden volgehouden. Ze leken even heel blij te zijn met hun nieuwe optrekje, maar al gauw blijkt dat het huis niet helemaal voor het gezin is weggelegd. Vooral door de nieuwe baby op komst begonnen ze al snel over verhuizen na te denken. De ruime woonkamer, 3 grote slaapkamers, moderne keuken én inloopkast zijn namelijk niet groot genoeg voor het gezin met 2 kinderen. Toch is de babykamer voor hun nieuwe meisje Vivé in het ‘oude huis’ helemaal af. De baby is inmiddels een maand oud en Maxime merkt alweer dat het huis van 139 vierkante meter te klein wordt. Binnenkort kan Maxime Meiland weer een nieuwe housetour geven, want ze zou iets verderop in de straat een passender huis hebben gekocht.

Nieuwe villa Maxime Meiland
Foto: Funda

Maxime kan Bed & Breakfast beginnen in nieuwe villa

Een huis van meer dan een miljoen klonk Maxime beter in de oren. Of ze al langer een nieuw huis op het oog had is niet bekend. Maar een huis iets verderop dat dichterbij het strand ligt en bijna twee keer zo duur is zou de nieuwe aankoop van het gezin zijn. Maxime Meiland heeft er zelf nog niets over gezegd, maar een betrokken makelaar gaf aan dat hij het verhaal niet kon ontkennen. Maxime en haar gezin kunnen de nieuwe villa waarschijnlijk pas per maart 2022 gaan bewonen. Maar daar krijgen ze ook wat voor terug! Het huis heeft namelijk onder andere 5 slaapkamers, een ingebouwde bar en een ondergrondse garage met ruimte voor twee auto’s. Voor een Bed & Breakfast heb je dus helemaal geen chateau in Frankrijk nodig. Binnenkort kunnen we waarschijnlijk nóg een verhuizing in Chateau Meiland verwachten. Hopelijk blijft Maxime dan wél tevreden en houdt ze het langer dan een half jaar vol…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...