De drie beste yoga pose foto’s van Gwen van poorten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten staat bekend als de koningin van het mediteren. Ze weet als geen ander hoe ze zich moet ontspannen. Haar beste poses zijn gelukkig vereeuwigd in mooie foto’s!

Het mag duidelijk zijn dat Gwen van Poorten een kei is in meditatie. De presentatrice is een voorvechter van een gezond brein en probeert via verschillende podcasts en haar Instagram account mensen te helpen met rust vinden door middel van meditatie. En van al haar leuke poses plaatst ze natuurlijk een minstens zo leuke foto. En de beste drie foto’s die daar tussen zitten kan je hieronder nog een keertje rustig, op je gemak, bekijken.

Lees ook: Gwen van Poorten snakt naar zomers jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

1. De werkplek houding

Natuurlijk moet je werk en ontspanning gescheiden houden. Maar voor die momenten dat dit echt niet lukt heeft Gwen een prachtig alternatief bedacht. Namelijk, de werkplek yoga. Werk hoeft niet alleen maar saai, achter je bureau te gebeuren. Werk eens een lekker dagje vanuit bed. Doe een meditatie, ga staan achter je bureau of doe je calls eens tijdens een stukje lopen. Gwen heeft de geheimen van ontspannen tijdens je werk al lang ontdekt, daarom haalt ze ook zoveel plezier uit wat ze doet. En dat straalt van haar af. Gwen is niet alleen beeldschoon, maar ook altijd vrolijk en onbezorgd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

2. De ‘het is eindelijk weekend’ pose

Gwen is duidelijk blij als de week voorbij is. Het weekend is namelijk voor de prachtige brunette de tijd om weer helemaal bij te tanken. In het weekend schakelt ze helemaal uit, doet ze haar meditaties en gaat ze heerlijk onbezorgd bankhangen. En dat bevalt haar enorm. Gwen kan het iedereen aanraden. Terwijl ze zich uitrekt in kleermakerszit maakt Gwen even haar hoofd leeg. Heerlijk ontspannen zonder ook maar ergens aan te denken. Dit is trouwens weer een supertoffe outfit van Gwen, die graag mooie pakjes aantrekt tijdens haar meditatie. Een strakke broek met een lekker comfortabele trui, waar je tijdens het rekken en strekken nog net een stukje van Gwens mooie lichaam ziet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

3. Lekker lui in de stoel

Ook Gwen heeft af en toe van die dagen dat ze maar moeizaam op gang komt. Dan wilt ze het liefste de hele dag lekker lui in haar stoel blijven zitten. Maar daar kan je ook gewoon een leuke pose aannemen. Het ziet er misschien allemaal wel erg ontspannen uit, maar de stoel van Gwen is er niet bepaald een waar je makkelijk in gaat liggen. Daar moet je flink wat lenigheid voor hebben. En als Gwen al zo lenig is met een stoel, moet je eens bedenken wat ze nog meer allemaal kan. Werpt al die yoga toch nog zijn vruchten af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!