De beste foto’s van Maan de Steenwinkel met andere vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel staat bekend om haar goede samenwerkingen. Ze weet altijd goed te scoren in samenwerking met anderen. En die lijn zet ze ook door in haar foto’s!

Maan is een regelrechte hit! Maan de Steenwinkel betekent onmiddelijk succes. Of het nu om een nieuwe singel of een album gaat, de kijkcijfers van een televisie programma omhoog krikken of een mooie foto maken. Maan is voor meerdere dingen in te zetten. Het is dus niet heel gek dat er zoveel goede foto’s zijn met Maan en haar vriendinnen. Iedereen wil namelijk met Maan op de foto.

Lees ook: Dit is het geheime Instagramaccount van Maan de Steenwinkel

Who wore it better?

Maan heeft niet zo lang geleden haar eigen outfit ontworpen. Een hypnotiserend pakje met alle kleuren van de regenboog. De vraag is, wie staat het pakje nou beter. Er zijn een hoop belende Nederlandse vrouwen die Maan haar ontwerp inmiddels een keer aangehad hebben, dus besloot ze dat het nodig tijd was voor een vergelijkingsrondje. Toch lijkt Maan het allerbeste er uit te zien in haar eigen creatie.
De kloon van Maan de Steenwinkel

Tijdens de opnames van de clip van haar nummer Blijven Slapen kwam Maan haar eigen kloon tegen. Het gebeurt niet elke dag dat je een kopie van jezelf tegen het lijf loopt. Dus als dat dan een keer voorkomt is het goed om er een foto van te nemen. Als bewijsmateriaal.
Maan en Bente

Maan’s nieuwste partner in crime is de zangeres Bente. Samen maakten ze het nummer Nee is Nee. Voor de clip mochten de twee kleding aan die ze normaal niet zo snel uit de kast zouden trekken. En dat maakte de videoclip van het nummer een leuk avontuur voor de vriendinnen.
Strak in pak

In een strak rood pakje besluit Maan dat het tijd is om eens lekker gek te doen met haar vriendinnen. En dat is haar aardig gelukt. Iedereen poseert graag voor deze net iets te spannende foto. Zo zag je Maan nog niet zo vaak, maar het is zeker een look die bij haar past. Hopelijk is het rode pakje here to stay. 
Lelie Levi, Lavendel Luna, Margrietje Maan

Maan is in de kern een heel romantisch meisje, dat kan je soms wel een beetje merken aan haar nummers. En als romantisch meisje houdt ze ook van romantische gebaren, zoals bloemen. Samen met haar vriendinnetjes poseert ze even lief met een bloemetje in de mond. Het levert de drie vriendinnen gelijk nieuwe bijnamen op.

Lowlands met Maan

Net als de rest van het land kan Maan niet wachten tot ze weer een festival kan pakken. Dan kan ze namelijk er met al haar vriendinnen op uit trekken om wild te dansen en dag en nacht te genieten van de muziek. Dat ging haar op Lowlands best goed af. Ook zal Maan op een aantal van die festivals mogen optreden als alles weer versoepeld. En daar verheugd de zangeres zich ook enorm op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!