De beste beschonken bestuurder van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Fles bier achter het stuur open maken

Drinken en autorijden is natúúrlijk een no-go. Om dat idee wat extra kracht bij te zetten, wordt het binnenkort makkelijker voor de politie om beschonken bestuurders een rijontzegging op te leggen.

Goed idee van minister Grapperhaus, maar de uitvoering is wat jammer. Het zou beter zijn om het imago van drinken achter het stuur te veranderen. En hoe kun je dat nou beter doen, dan om er een gloednieuw tv-format tegenaan te gooien? Met BN’ers natuurlijk.

driving with the Stars

Eindelijk weer eens een programma op televisie waar je daadwerkelijk voor thuis wil blijven. Een programma met BN’ers die zich elke week aan een nieuwe challenge wagen en daarna in een auto stappen om zo snel mogelijk een parcours af te leggen.

Klinkt niet verkeerd, toch? Met elke week een nieuw drankje in de hoofdrol is geen enkele aflevering hetzelfde. Het is zelfs mogelijk om een extra spelelement toe te voegen aan de show – in de vorm van diverse drankspellen – om onze BN’ers lekker aangeschoten te krijgen.

Zo ga je eerst een uurtje Stresspongen, paar rondjes Mexxen of lekker klassiek een potje Kingsen; het volstaat allemaal om de deelnemers te voorzien van een flinke roes aan de start te laten verschijnen. Voor de afvallers-ronde halen we de bijzondere voertuigen nog van stal en spanning is gegarandeerd!

De deelnemers

Een ding is zeker, het Nederlandse BN’ers-gilde heeft meer dan genoeg gegadigden die niet zouden misstaan in dit nieuwe programma. Wat te denken van Giel Beelen, Dave Roelvink of Katja Schuurmans?

Maar de lijst kan nog wel even doorgaan. Zo zouden Gordon, Bonny St. Claire, Frits Wester en Olcay Gulsen heuse kanshebbers voor de titel ‘Beste Beschonken Bestuurder’. Stuk voor stuk mensen die graag diep in het glaasje kijken.

En de winnares van ‘De Slechtste chauffeur van Nederland VIPs’, Michella Kox, mag natuurlijk ook niet ontbreken: zij is nuchter al een gevaar op de weg, laat staan als ze gezopen heeft! De presentatie kan opgepakt worden door Dennis Weening, die zit nu toch lekker thuis. Als deelnemer zou het niet eerlijk zijn om Dennis mee te laten doen, aangezien het promille in zijn bloed al jaren niet meer laag genoeg is geweest om te mogen rijden.

100% BOB, 0% op

Aan het einde van een wekenlange reeks zuipen en rijden moet er uiteraard een winnaar uit de bus komen. Maar wat zou nou een goede prijs zijn voor de gelukkige winnaar? Jaartje lang overal naartoe gereden worden met een taxi? Of toch een enkeltje naar de afkickkliniek?

Eén ding weten we echter zeker: na wekenlang te hebben gezien hoe debiel dronken BN’ers auto’s in de prak rijden, denken wij wel twee keer na voor we met een slok op de auto in stappen.

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.