Foto: Sophie Bouquet trapt Kerst de deur uit met GTST-vriendinnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is klaar met Kerst. Samen met haar GTST-vriendinnetje trapt ze het feest officieel de deur uit. 

Actrice Sophie Bouquet is het afgelopen jaar een van de favoriete actrices uit Goede Tijden, Slechte Tijden geworden. Dat is ook logisch, want behalve haar prachtige uiterlijk heeft ze ook nog eens een fantastische persoonlijkheid en kan ze geweldig acteren. Er is dus veel om van te houden bij Sophie. Sophie houdt zelf ook van een hoop dingen, behalve Kerst. Daar is ze inmiddels wel een beetje klaar mee. Dus die feestdag trapt ze op een eigenwijze manier heerlijk de deur uit. Met GTST-vriendin Noa Zwan aan de zij maakt ze een ludieke foto voor haar volgers.

Lees ook: Dit wist je nog niet over GTST-actrice Sophie Bouquet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet is niet de braafste op spannende foto’s

In tegenstelling tot de meeste actrices van GTST is Sophie zeker niet de braafste van het stel. Ze is een beetje alternatief, een rebel. En dat is juist wat zoveel mensen zo interessant aan haar vinden. Eindelijk een keer geen opgemaakte blond grietje die veels te emotioneel en overdreven doet. Met Sophie krijg je rauw en echt, en dat vinden mensen stiekem veel leuker. Die rebelse uitstraling heeft Sophie in alles, zeker in de foto’s die ze plaatst op social media. Zo zet ze net voor Kerst een paar foto’s online waarbij ze bijna letterlijk Kerst de deur uit wilt schoppen met haar laarsje. Ook zit er een foto tussen waar Sophie haar volgers een middelvinger geeft.

Is Sophie een slechte invloed?

Sophie heeft duidelijk een voorbeeld genomen aan artiesten als Billie Eilish, die ook op een rebelse manier proberen de aandacht te grijpen. En dat gaat Sophie tot nu toe erg goed af. Al zullen sommige mensen daar iets minder blij mee zijn. De ouders van co-ster en goede vriendin Noa Zwan bijvoorbeeld. De actrice had een van de heftigste verhaallijnen in de show en kan geweldig acteren, maar blijft een jong meisje. Men vraagt zich dus af en toe hardop af of Sophie wel de beste invloed is op Noa, met haar rebelse gedrag, aangezien de twee veel met elkaar optrekken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie is een van de mooiste vrouwen van Nederland

Rebels of niet, Sophie is flink aan het stijgen in populariteit. Het zal niet lang duren of ze zal meer serieuze rollen aangeboden krijgen en zichzelf omhoog werken naar de absolute top van de Nederlandse film en televisie wereld. Dat mensen haar zo leuk vinden is ook niet heel gek. Je hoeft maar een blik te werpen op Sophie om te zien waarom dat zo is. Ze heeft een prachtig uiterlijk, maar daar stopt het niet. Met haar speelse persoonlijkheid en verleidelijk gedrag trekt ze meteen de aandacht. Dat maakt haar een van de mooiste vrouwen van Nederland. Je kan simpelweg niet om Sophie Bouquet heen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!